Speltips: Argentina över 2,5 mål i matchen hos SpeedyBet .
---

Dags för Lionel Messi och Argentina att göra sin VM-premiär, och detta mot Saudiarabien!

Argentina kliver in i turneringen med skyhöga förväntningar på sig. Många ser Argentina som en av dem klara favoriterna till att vinna hela turneringen, och det med all rätt. Kvalitén finns genom egentligen hela laget, och när man har Lionel Messi i laget ska man vara favoriter nästan automatiskt.

Detta mästerskap blir med största sannolikhet Messis sista. Detta skapar så klart en extra krydda till Argentinas mästerskap i synnerhet, men egentligen till hela turneringen i allmänhet.

Men nog om det! Argentinas kvalité, framför allt i de främre leden, är omöjlig att komma undan. Lionel Messi, Lautaro Martinez, Angel Di Maria och Paulo Dybala är bara för att nämna ett gäng, några av världens bästa offensiva spelare. Hur förbundskapten Lionel Scaloni än väljer att formera sin offensiv kommer det sprudla av kvalité och troligtvis mål.

Saudiarabien har ett betydligt skralare facit i VM-historien än Argentina. Med endast sex deltaganden i världsmästerskap tidigare, och endast TRE vinster under dessa mästerskap, har man haft det tufft. Att då få Argentina i premiären av detta VM känns nästan elakt.

Saudiarabiens Hrevé Renard kan nog ställa ut ett hur defensivt lag som helst i den här matchen, men det kommer inte hjälpa. Klasskillnaden är alldeles för stor, och jag tror Argentina sätter tonen för sitt mästerskap direkt.

Mitt spel blir därför att Argentina gör över 2,5 mål i matchen själva till 1.98 hos SpeedyBet .


Förväntad startelva Argentina:
Martinez - Tagliafico, Otamendi, Romero, Molina - MacAlister, Paredes, De Paul - Messi - Martinez, Di Maria.

Förväntad startelva Saudiarabien:
Owais - Shahrani, Bulayhi, Amri, Ghannam - Faraj, Sharahili, Naji - Bahbri, Brikan, Dawsari.


This is the stats tab
This is the post tip