Speltips: Manchester City asian -1,5 till 1.70 hos Expekt .

Vi slog till med ett ruskigt skott i krysset under helgen när vi träffade rätt på samtliga fyra rekar under helgens Premier League-fotboll. Nu kliver vi över till Champions League, när världens troligtvis bästa fotbollslag reser till Parken för att besöka FC Köpenhamn i Champions League.

Inte ska väl lilla FCK kunna rå på Manchester City? Näe, det känns högst osannolikt.
FCK spelade sin senaste tävlingsmatch i början av december. Detta innebär att man har fått förbereda sig för denna match enbart med träningsmatcher, vilket såklart inte är optimalt.
Resultaten i dessa träningsmatcher har varit lite blandat med både förluster och vinster, men det beror ju såklart mycket på vilka spelare som matchades i vardera match.
Köpenhamn är såklart inget dåligt fotbollslag, tvärtom. På andra sidan står dock ett lag som är på ett och tre hack upp i näringskedjan.

Känslan är verkligen att Manchester City börjar hitta den berömda vår-formen. Segern senast mot Everton var kanske inte någon maktdemonstration rent resultatmässigt, men det var heller aldrig något snack.
Man är nu uppe i tio raka segrar i alla tävlingar och jag ser det här mötet mot FCK som att man ställs mot ett bottenlag i Premier League. Det ska helt enkelt inte vara något snack.

City bör bli numret för stort för FCK

Visst kan FCK få till en pangprestation och göra sitt livs match, men det är nog precis det som krävs för att man ska kunna få med sig ett resultat här. Jag ser det som betydligt mycket rimligare att City lyckas stänga det här dubbelmötet redan i den här matchen.

Jag ser heller inte att Pep skulle ställa ut något B-betonad lag här, utan jag räknar med en i princip ordinarie startelva från City. Kommer man då upp i nivå ska man ha goda chanser att slå detta FCK med med mer än ett mål.

Jag tycker inte att det är läge att leka läcker och sticka ut hakan, utan Manchester City asian -1,5 spelas till 1.70 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip