Kalmar har varit svårlästa denna säsong. Blandat och gett i prestationer på senaste tiden efter att ha inlett säsongen starkt. Har en riktigt bra anfallare i Mileta Rajovic som kommer bli en viktig spelare att få stopp på för Norrköpings backlinje. Saknar fortfarande Carl Gustafsson på mittfältet vilket verkligen varit märkbart och ett stort avbräck för Kalmar.

Norrköping då? Har bara förlorat mot Malmö och Elfsborg hittills som enligt mig är två godkända förluster att ta. I övrigt har Norrköping sett bra ut och verkar ha studsat tillbaka bra efter fjolårets dåliga säsong. Offensivt har Sigurdson och Nyman varit tongivande med fem mål vardera. Defensivt har laget också sett bra ut och har nio insläppta efter nio omgångar. Då ska det också noteras att man mött bland annat Malmö, Elfsborg, Hammarby och AIK.

Jag tror Norrköping har goda chanser att få med sig poäng hem från Guldfågeln Arena och jag väljer därför att spela: Norrköping +0.25 asian @ 1.99 hos bet365 . Jag investerar 2.5 units (1-5u skala).

This is the stats tab
This is the post tip