Senaste rapporten: Firmino tränade inte måndag. Något virus som spökar hos brassen.

Det vankas ett riktigt stormöte när Bayern München besöker Liverpool på Anfield och jag har en tydlig idé om hur matchbilden, iallafall inledningen, kan se ut.
Jag väljer att spela Inget mål före 25:00 till 1,83x degen – hos bet365 . Jag tror på en inledning där Liverpool vet om att de spelar på hemmaplan och att det inte finns plats för några misstag. Speciellt nu när van Dijk är avstängd. Det är också ett lag som älskar att ha full kontroll över en matchbild och kommer därmed rulla mycket boll inledningsvis – för att känna lite på Bayern München.

Liverpool har inte matchats på över en veckan och Klopp passade självklart på att resa bort och träna några dagar. Bara för att ladda upp laget på bästa sätt.
Laget kommer senast från en 3-0-vinst mot Bournemouth hemma i ligan. Jag har tidigare varit inne på att Liverpools offensiva trio med Mané, Salah och Firmino har sett aningen slitna ut. Nu vann de visserligen med tre mål mot noll senast men Bournemouth är ett lag med stooora skadeproblem. Viktigt att komma ihåg.
Mané är den som just nu ser klart piggast ut - 26-åringen har noterats för fyra mål i lika många ligamatcher.
Liverpool vet också om att de är klart sårbara bakåt i detta möte. Det har tidigare visats att laget är mycket sämre försvarsmässigt utan sin försvarsgeneral Virgil van Dijk – och han är avstängd i detta möte.
Fabinho och Matip som mittbackspar är en klar nedgradering mot ett motstånd som Bayern.
Styrkebeskedet är att Trent Alexander-Arnold är tillbaka på kanten.

Bayern München visade styrka i fredags när de kom tillbaka mot Augsburg. 3-2 när Manuel Neuer briljerade.
9 vinster på senaste 10 matcher i ligan pekar på lagets styrka. Inledde säsongen lite skakigt men börjar nu växla upp.
MinusET här är att Arjen Robben och Thomas Müller missar. Kingsley Coman skadade sig senast i mötet med Augsburg men ser ut att ha återhämtat sig, ett late fit test får avgöra.
Bayerns spelfilosofi är faktiskt aningen likt Liverpools. De är ett lag som gillar bollinnehav och att ha full kontroll.
Aningen svårare att förutse hur Bayern kommer tackla detta möte. Min terori är att de kommer lägga mer tyngd på försvaret än offensiven och hugga om de får chansen. De vet att ett hemmamöte kommer näst, här gäller det att få med sig ett bra resultat dit.
Det vill säga, inte gå för offensivt och framförallt inte sälja sig bakåt för då smäller det. Liverpool är experter på att kontra.

Troliga startelvor.
Liverpool FC: Alisson - Alexander-Arnold, J. Matip, Fabinho, Robertson - Wijnaldum, J. Henderson, Milner - M. Salah, Roberto Firmino (?), S. Mané
Bayern München: Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Goretzka, Thiago - Gnabry, James, Coman - Lewandowski

Jag tror på en inte allt för hetsig inledning där Liverpool vill kontrollera matchbilden fullt ut. Låga linan på 25 minuter ska utnyttjas.

SPEL: Inget mål före 25:00 till 1,83x degen – hos bet365 .
2/5 units - hos bet365

Twitter@Holmbergake
Www.spreadsheet.se/Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip