Man City -1,5 mot Arsenal spelas i söndagens Premier League.
Tvåmålsseger eller mer krävs för Peps gäng för att spelet ska sitta alltså.
1.81 hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson .

Peps City föll ihop som ett korthus borta mot Newcastle i tisdags. Kanske var det det tidiga lednignsmålet som gjorde att laget slappnade av eller de tidiga bytet av en varningsbelastad de Bruyne. Svag insats hursomhelst. Bjöds dock in i titelstriden på allvar igen tack vare Leicesters kryss borta mot Liverpool. Har nu fem poäng upp till Pool och det här är ett utmärkt tillfälle att sätta press på Klopps gäng, som har West Ham borta i en knepig match på måndagen. Tror på full laddning och ett rejält revanschsug här. Man City har 8-0 på Arsenal i de tre senaste matcherna - har varit rejäl klasskillnad.

Bekräftad startelva- Sportsgambler.com:
Ederson Moraes
Walker, Otamendi, Laporte
B Silva, Fernandinho, Gundagoan, Sterling
De Bruyne, D Silva
Aguero

Jag har spelat emot Arsenal i en hel del matcher den här säsongen. Detta då jag tycker truppen känns tunn, defensiven ostabil och spelet svagt. Är väldigt beroende av Aubameyang och Lacazette. Duon kan göra en hel del på egen hand, men saknar uppbackning. Om någon av dessa har en sämre dag kan Arsenals offensiv kännas fullkomligt tandlös. Özilsituationen är ständigt aktuell då tysken sällan får spela. Nu senast fick han 76 minuter mot Cardiff, men imponerade inte särskilt. Lägg till att Ramsey, som ofta är en nyttig krydda i offensiven, är på väg bort.

Dras med jobbiga skador defensivt: Holding och Bellerin har långtidsskador sedan tidigare. Sokratis missar också den här matchen. Maitland-Niles är också skadad - vilket öppnar för totalfloppen Lichtsteiner eller inte-PL-tillräcklige Jenkinson. Svårt att inte ta ut olyckan Mustafi i ett sånt här läge. Hans medverkan är alltid välkommen för motståndarna.

Bekräftad startelva - Sportsgambler.com:
Leno
Monreal, Koscielny, Mustafi
Kolasinac, Torreira, Guendouzi, Lichtsteiner
Aubameyang, Iwobi
Lacazette

Arsenals brukar ha det mycket tufft borta mot topp sex-lagen. Defensiven lär få det mycket tufft mot Man Citys många anfallsvapen. Kan säkert göra mål på City, men tror Peps mannar gör minst tre. Skiljer enligt mig en klass mellan lagen och Man City ska ha toppchans.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip