Roma:

Det blev ingen lätt resa, men Roma lyckades tråckla sig förbi nederländska mästarna Feyenoord och ta sig vidare till Europa League-slutspel. Det krävdes straffar, där Roma drog det längsta strået, efter att båda mötena slutat 1-1. Burväktaren Mile Svilar blev stor hjälte med två straffräddningar och ser ut att ha cementerat sin position som förstemålvakt i Daniele De Rossis lag, framför veteranen Rui Patricio.

Roma fortsätter annars sitt lyft sedan De Rossi ersatte José Mourinho på tränarbänken i den eviga staden. Under De Rossi spelar Roma en betydligt mer anfallsinriktad och positiv fotboll, där trebackslinjen ersatts av en mer 4-3-3-liknande formation, vilket genererat både fler mål och goda resultat. Roma, som vunnit fyra av de fem senaste i ligan, har klättrat till en sjätteplats i Serie A och är i allra högsta grad och tampas om Europaplatserna. Skadeläget börjar också se bättre ut, Chris Smalling var med på bänken senast och kan vara aktuell för spel, dock lär Diego Llorente missa måndagens match efter att ha lämnat Feyenoord-matchen med huvudskada.

Torino:

Ivan Juric var positiv och hyllade sina spelares insats, trots förlust hemma mot Lazio med 0-2 i torsdags, och var nöjd med antalet chanser hans lag skapade – trots att man inte lyckades förvalta chanserna. Förlusten gör att Torino är kvar på tiondeplatsen i Serie A, fem poäng bakom Roma.

Juric har ett par frågetecken att räta ut inför måndagens match med några skavanker här och var. På skadelistan finner vi Perr Schuurs, Ricardo Rodríguez Alessandro Buongiorno och Mergim Vojvoda

Mer öppet än väntat?

Torino bjuder sällan på målkalas den här säsongen, men skapade ändå en hel del mot Lazio senast (1,95 Expected Goals) trots att gänget från Turin förblev mållösa. Nu ställs man mot ett Roma som är som förbytt under De Rossi och spelar en betydligt mer öppen och anfallsinriktad fotboll och jag tror vi kan få se lite målrassel även här. Alla Romas Serie A-matcher har gått över 2.5-målslinan sedan De Rossi tog över och i fem av sju matcher under DDR har båda lagen gjort mål. Marknaden räknar med typiskt Torino-målsnålt och Över 2.5 mål finns till hela 2,40 hos Betinia . Över 2 mål finns till 1,77.
This is the stats tab
This is the post tip