Speltips: Värnamo draw no bet till 2.35 hos Unibet

_________________


Två av lagen som verkligen kan vara nöjda med vårsäsongen och som ständigt är jobbiga att spela emot. Hemmalaget Värnamo har äntligen fått spela hemma igen men gjort alla “bortamatcher” med bravur, medan man fick se sig slagna av Kalmar i den riktiga hemmapremiären. Nu är det dags igen för seger och senast stod man för en fantastisk bedrift med 4-0 borta mot IFK Norrköping, det om något borde ge självförtroende? För gästernas del så har de varit väldigt stabila rakt igenom och blixtrat till ett par gånger ordentligt på hemmaplan med ett härligt spel. 


Värnamo
Senaste match: IFK Norrköping - Värnamo 0 - 4
xG: 0.56 - 1.9
Skott/skott på mål: 10/4 - 14/8
Possession(%): 56 - 44
Hörnor: 12 - 4
Ett effektivt och omställningsstarkt Värnamo återupprepade bedriften man gjorde tidigare på Tele2 med samma typ av kontrollerat spel och snabba omställningar. Det är inte lätt att ha att göra med löpstarka Värnamo som verkligen börjar få fart på offensiven igen med Johnboscu Kalu som verkligen hittat nätet senaste matcherna. 4-0 kanske är lite till överdrift men oavsett starkt att återigen vinna på bortaplan mot en svår motståndare på konstgräs. 


Mjällby
Senaste match: Mjällby - Häcken 2 - 1
xG: 0.39 - 1.44
Skott/skott på mål: 4/2 - 6/3
Possession(%): 32 - 68
Hörnor: 1 - 10
Återigen en stark seger på hemmaplan för Mjällby som är påpassligt framme och lyckas utnyttja Häckens misstag och göra matchen nedstängd. Inte direkt den matchbilden som Häcken vill åt, utan Mjällby visade kyla i speluppbyggnaden och verkade inte speciellt stressade av Häckens snabbhet och maxlöpningar. En stabil seger i en chansfattig match. 


Läget hos Värnamo?
Bara bra. Alla spelare är tillgängliga för spel enligt senaste rapporten. 


Läget hos Mjällby?
Även för Mjällbys del har man i stort sett alla tillgängliga. Silas Nwankwo missade matchen senast och är osäker här.
Speltips: Värnamo draw no bet till 2.35 hos Unibet

Jämnare match än vad oddsen antyder

Värnamo får äran att avrunda vårsäsongen med att spela på Finnvedsvallen vilket i sig ger mycket energi för laget. Senaste matcherna har man börjat hitta sitt spel och gjort flera bra matcher. En spännande offensiv med Kallu, Engvall, Zeljkovic kan störa varenda lag och man har trots mycket skapade chanser emot lyckats stå emot i defensiven. Mjällby är som sagt väldigt imponerande och ett starkt lag, däremot är de ofta bäst mot topplagen med sin löpkapacitet och snabba omställningar. Mot Värnamo kommer det istället bli hemmalaget som mer vill slå om på Mjällby som säkerligen trivs med att ha mycket boll precis som de visade sig modiga i uppspel mot Häcken. Tycker dock att matchen är jämnare än vad oddsen visar och kan mycket väl se mig Värnamo fortsätta i det vinnande spåret och ta en ny trea. 

Speltips: Värnamo draw no bet till 2.38 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip