Toppen mot botten här då St Louis gästas av San José, och jag tror klart mest på hemmalaget.

St Louis kommer från tre raka nederlag då man förlorat mot Arizona, Colorado och Vegas. Senast mot Vegas fick man med sig en poäng efter att man förlorat på förlängning. Man tappade dock en 0-3 ledning som man hade redan efter första perioden, men det var ändå starkt att ta poäng.
Nu har man släppt in rätt mycket mål de sista två matcherna och det gäller att hitta tillbaka till sin stabila defensiv, något man bör prioritera här.
Samtidigt vänder man tillbaka på hemmaplan och det ser jag som ett klart plus.
Parayko är den senaste på skadelistan, sedan tidigare finns Tarasenko, Blais och Gunnarsson.

San José fick med sig poäng borta mot Washington senast då man förlorade efter förlängning. Man hade dock en 2-4 ledning med bara en minut kvar av matchen, men på något sätt lyckas man släppa in två mål och tappa till en förlust. Det är ett oerhört tungt sätt att förlora en match på, och självförtroendet lär ha fått sig en törn. Man ligger i botten av tabellen och man har sett svaga ut mest hela säsongen.
Inför denna matchen har man matchats tufft då man spelade match både 3,4, och femte januari. Nu har man dock fått några dagars vila, men hemmalaget kommer mer utvilade, och bör bli för svåra här.
Skadeläget är bra ut och man ska ha samma trupp som senast.

St Louis är det bättre laget i matchen och nu när det är hemmaplan så tror jag man studsar tillbaka och tar en seger.

Binnington (Unconfirmed) - Jones (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT