Dagens vintersport

En hel del vintersport idag, väljer bort sprinten där jag var väldigt kall under tour di ski och väljer istället ett par spel från storslalom resp skidskyttet.

Storslalom herrar, kl.10:30
Jag tror Hirscher har lika stor chans som vanligt, tyvärr är oddset nedtryckt så väljer istället att segermarginalen är stor. Gör han ett normalt lopp vinner han klart, gör han bort sig finns alltid livlinan att någon annan vinner stort. I övrigt tror jag Kristoffersen har goda chanser till pallen, speciellt då han går ut först.

Segermarginal på 0.60 sekunder eller mer @2.35(3/5 units) Unibet
Kristoffersen topp-3 @2.75(2/5 units) Unibet

Skidskytte, jaktstart damer kl.12:45
Vitozzi går ut först och är favorit. Visst kan hon vinna men att hon ska vinna två tävlingar irad känns inte rimligt till deg oddset. Kuzmina var endast 30 sekunder bakom trots 2 bom och där ligger värdet tror jag. Kuzmina har troligtvis kört in hälften redan till första skyttet och därifrån är hon vass i jaktstarter/masstarter.

Kuzmina vinna @5.50(2/5 units) Unibet
Kuzmina topp-3 @2.50(4/5 units) bet365

Skidskytte, jaktstart herrar kl.15:00
Loginov åkte alltså lika snabbt som Thingnes Bö igår, det är inte vanligt. Thingnes Bö hade 1 bom så Loginov går ut 25 sekunder före. Det är väldigt mycket och eftersom Loginov visade upp så fin form igår och ligger tvåa i totala cupen tycker jag han borde vara större favorit. I övrigt väljer jag en head att Peiffer slår Fourcade, de sköt lika igår men Peiffer var före så jag ger honom minst 50/50 att slå Fourcade idag.

Loginov vinna @2.40(3/5 units) Unibet

Peiffer före Fourcade @2.20(2/5 units) Unibet

This is the stats tab
This is the post tip