För andra gången i karriären och på kort tid ställs Yannick Hanfmann mot Adam Walton, i ATP Mallorca. Spelarna möttes förra veckan i kvalet till ATP Halle, där Hanfmann gick segrandes ur duellen. I Spanien har Walton höjt sitt spel och kan utmana på lika villkor. Här är mitt speltips i matchen.

Med 14 segrar och 21 förluster gör 32-årige Hanfmann återigen en ojämn säsong. Två segrar och två nederlag har det blivit på gräs, viket är något bättre än på de övriga underlagen. Ändå är han ingen favorit att hålla i handen. Mot Alex Michelsen blev det respass i raka set och en sämre prestation. Så formen är inte helt på topp.

Annat är det hos 25-årige Walton, som är varm i kläderna. Utan att ha tappat något set i kvalet har han tagit sig till huvudturneringen genom att slå David Jorda Sanchis och Daniel Masur. Totalt har han spenderat tre timmar på banan. Under tiden har han vunnit två tie-breaks, där han också visade prov på en stor mental styrka.

Revansch för Walton!

Med den formen och spelet som Walton har visat upp på turistön har jag svårt att se honom som en underdog i mötet. Spelbolagen verkar ha gått mycket på det tidigare mötet. Men att vara konsekvent är inget som Hanfmann klarar av.

Mina pengar läggs därför på att Walton vinner matchen, till 2.50 i odds, hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip