Dagens rek är till Eskilstuna lopp 8 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar nummer 8 Argbiggan mot nummer 3 Isabelle Boko.

Argbiggan testades barfota runt om senast men det fungerade inte utan slutade med en diskning för passgång.

Nu återgår man till barfota bak och det har fungerat väl tidigare och då hon kan lägga iväg bra från start så tror jag att hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge och skulle Doug McNair som kör hästen lyckas med det så kan hon utmana om en framskjuten placering här och då tror jag på bra chans att hon är före Isabelle Boko i mål.

Argbiggan är van vid att möta tufft motstånd och är bra nog att vara långt framme även om hon skulle få trava i dödens här. Förutom barfota bak så kommer hon att trava med ett öppet huvudlag och i en svensk jänkarvagn meddelar Richard Svanstedt.

Isabelle Boko gick på i tredjespår med 950 meter kvar av loppet senast och höll godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som Dame Dream vann. Från ett bra spår här så kan hon få en bra löpning och kan då bli att räkna med här.

Ikväll hoppar upp Rick Ebbinge bakom detta fyraåriga sto som tränas av Hans Karlsson. Hon har startat 35 gånger tidigare och på dessa så har det blivit 3 segrar och hon har även varit på plats i 26 % av loppen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

Argbiggan - Isabelle Boko
Eskilstuna lopp 8
Spel: H2H 1
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip