Dagens rek är till Gävle lopp 10 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Racing Mange är topp tre i loppet.

Racing Mange har dragits med dåliga utgångslägen en tid. Han hamnade illa till senast i Algot Scotts Minne men han avslutade sedan positivt i skymundan men det gick inte att ta så mycket så det slutade med en sjätteplats bakom Cokstile som plockade ner Cyber Lane till seger från dödens.

Gången innan det så var Racing Mange ute i ett uttagningslopp till Paralympiatravet. Han hade då ett dåligt läge så han hamnade långt ner i kön men han spurtade klart bra men det räckte inte till mer än en femteplats bakom Cyber Lane som avgjorde i det sista steget.

I årsdebuten för tre starter sedan så kördes Racing Mange väldigt passivt i tredje invändigt och han var aldrig med någon segerchans men han spurtade bra till andraplatsen bakom Harran Boko som vann från spets.

Nu har Racing Mange fått ett betydligt bättre läge så här tror jag det blir full laddning mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så tror jag han blir svårfångad men når han inte ledningen så borde han ändå kunna få ett bra lopp i den främre träffen och då tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål.

Nummer 2 Bille De Montfort som har spår innanför Racing Mange kan också lägga iväg bra från start så det är inte säkert att det blir ledningen för Racing Mange och blir det inte ledningen så kan han vinna loppet från dödens också om det skulle behövas även om det skulle underlätta om han kom till täten.

Racing Mange kommer att tävla med ett norskt huvudlag som på slutet, men kanske att det blir läge att fälla ner det i ett tidigt skede och använda det som ett helstängt meddelar Joakim Lövgren. I övrigt blir det barfota runt om och jänkarvagn.

Racing Mange är en sjuårig hingst som har gjort 54 starter. 10 vinster har det blivit och han har även varit topp tre i 54 % av loppen han har gjort så får han en fin resa så tror jag han är långt framme på nytt.

Den värsta motståndaren till Racing Mange anser jag vara nummer 2 Billie De Montfort som har tagit två raka tredjeplatser.

Billie De Montfort spurtade bra på open stretchen men nådde aldrig fram till Elian Web som vann från ledningen och hon hade även Cyber Lane före sig i finalen av Paralympiatravet näst senast.

Gången efter det så hade Billie De Montfort innerspår bakom bilen och hon kunde inte nå ledningen och det blev sedan ett lopp i tredje invändigt men hon gick sedan en bra avslutning som trea bakom Cokstile som drog det längsta strået.

Nu är det lite upp till bevis för Billie De Montfort om hon ska ha något att göra i Elitloppet. Hon kan öppna bra så lyckas hon ta emot Racing Mange i starten så stiger hennes chanser så får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt kan nummer 1 Conrads Rödluva som har tagit 16 segrar på 22 starter i karriären och hon har tjänat närmare 10 miljoner kronor vara intressant.

Conrads Rödluva har gjort det bra i årets båda starter som båda har slutat med vinster. Nu gör hon debut i den högsta klassen och dessutom är det första gången över kort distans.

Det är lite osäkert hur fort Conrads Rödluva kan öppna men innerspår över 1609 meter jämfört med 1640 meter är en fördel så oavsett så borde hon kunna få en fin resa här och löser det sig med positionerna så kan hon vara långt framme.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Racing Mange
Gävle lopp 10
Spel: Plats
Odds: 1.72 bet365

This is the stats tab
This is the post tip