Dagens rek är till Gävle lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Grislefaksen G.L. är topp två i loppet.

Grislefaksen G.L. har kanonform och besegrade streckfavoriten Tekno Eld senast de möttes och gången innan det så släppte han ledningen efter 350 meter och hamnade sedan tredje inner men avslutade fint fram till andraplatsen bakom vinnande Månlykke A.M. den gången och han är kvick ut och skulle ledningen nås så är mycket vunnet men oavsett så borde han kunna hitta en bra position och ska räknas tidigt och då tror jag att Jan Roar Mjölneröds styrning är med i den främre träffen.

Grislefaksen G.L. är inte beroende av att trava i ledningen utan han går lika bra bakifrån och i ett litet fält här med endast fem motståndare så tror jag denna fyraåriga hingst efter Järvsöfaks är med i segerstriden över den korta distansen.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Tekno Eld som kördes till ledningen efter 650 meter och fick bestämma i den positionen senast men blev nerspeedad och blev bara trea bakom vinnande Månlykke A.M. men nu står han 20 meter bättre till och kan visa sig vara starkast över upploppet.

En annan motståndare till Grislefaksen G.L. är nummer 4 Philip Ess som inte direkt imponerade senast men kan betydligt bättre än så och Öystein Tjomsland är troligen ute efter ledningen här och skulle han komma till spets utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Grislefaksen G.L.
Gävle lopp 4
Spel: Plats
Odds: 2.40 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip