Lopp 7 - 2140m auto

4 Ciak Bi var ute och mötte 2 Kee Keeper i comebacken senast. Den gången valde man ett snällare upplägg och man släppte ledningen till just Kee Keeper. Man gick i rygg på honom och blev också två i mål efter Kee Keeper. Nu med loppet i kroppen väljer tränaren Timo Nurmos att växla upp till dagens final. Det är anmält amerikansk vagn vilket känns spännande. Från ett bra utgångsläge är man ett spetsbud i loppet och lyckas man ta sig förbi Kee Keeper från start räknar jag med att man vill köra i spets och då är man hästen att slå för övriga. Men oavsett ledningen eller inte är man ett givet segerbud.

1 Ruger har gjort allt rätt på slutet. Han har fyra raka segrar på kontot och för två starter sedan imponerade han rejält. Då fick han offra mycket kraft för att ta sig till ledningen för att sen visa god inställning efter att ha blivit pressad under slutvarvet, men trots detta kunde Ruger gå undan till en seger tillslut. Idag är utgångsläget lite chansartat men samtidigt är man garanterad en bra resa och med minsta klaff utmanar man om segern på nytt. För den som garderar ska man passa Ruger tidigt.

2 Kee Keeper vann enkelt från ledning i den senaste starten, då före 4 Ciak Bi. Kee Keeper såg även förbättrad ut i aktionen och helheten såg mer harmoniskt ut. Med det loppet innanför västen bör man gå framåt en del formmässig till idag. Han kan öppna kvickt från start och har fått ett perfekt utgångsläge. Oavsett om man tar sig till ledningen eller finns kunnande för att segerstrida här.

Nämner även 12 Parveny som ännu inte vet hur den känns att förlora efter fem starter. Segrarna har visserligen tagits efter att Parveny varit med i den främre träffen och idag är utgångsläget såklart inte optimalt. Men detta är en individ som har hög kapacitet för klassen. Parveny gynnas såklart om det blir tempo på loppet och garderar man ska han inte nonchaleras. När vi får 2,45 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

12 Parveny
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,45
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip