Lopp 8 - 3140m volt

Här hittar vi en av spikarna i omgången, 4 Crazy First Love. Detta är en sexåring som tidigare visade bra kunnande för tränaren Madelene Wikstén, men numera återfinns Crazy First Love hos Robert Bergh. Där har han på sina två framträdanden redan visat prov på fin utveckling. I debuten blev det startgalopp men han stod sen för en bra upphämtning och insatsen var klart bra. Senast fick han ett tufft lopp med tredjespår fram till dödens och han höll trots detta klart bra hela vägen in i mål. Nu med dessa insatser innanför västen lär toppformen vara nära. Känslan är att distansen inte kommer vara några problem med tanke på prestationen senast och när det dessutom är anmält barfota runt om för andra gången i livet och för första gången för Robert Bergh så måste man vara med på noterna gällande denna Love You-avkomma. Till 22% känns spelvärdet högt och jag väljer att ta ställning, När vi även får 3,00 på att man vinner loppet så spelar jag.

6 Mystic Mom fick aldrig chansen på V75 i den senaste starten och gick då i mål med en hel del sparat. Detta är en stark och rejäl häst som trivs över den längre distansen. Han tål att göra en hel del grovjobb själv längs vägen. Nu möter han dessutom något enklare motstånd än vad han brukar ställas emot och ska ses som ett givet segerbud i loppet även om jag väljer att ta ställning emot. Men för den som garderar är detta ett givet streck.

5 Ornello lever på sin styrka och kommer nu med en färsk seger i bagaget efter att behövt kvala. Han är osäker emellanåt men lyckas tränare och kusk Conrad Lugauer hålla sin springare i trav kommer han kriga hela vägen in i mål.

Nämner även 13 Digital Class som fortsatt håller bra form och besitter bra styrka. Han trivs över distansen och kommer enligt tränaren Stefan Melander bli tuff att stå emot för många med lite tempo på loppet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Crazy First Love
Lopp 8 - Färjestad
Spel: Vinnare
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip