Lopp 8 - 2140m auto

11 Kennedy Boko ska bli spännande att följa under året. Han har trots sina fem år endast startat tre gånger i livet och det har resulterat i två segrar och en andraplats. Senast handlade det om comeback efter 1,5 års tävling frånvaro och Kennedy Boko vann då enkelt från ledningen med sparade krafter. Nu kommer man med ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt en hel del. Även om utgångsläget inte är optimalt så är Kennedy Boko mitt förstaval i loppet.

3 Max Lane kommer med två raka segrar på kontot och båda segrarna är tagna från ledningen. Skulle han komma till ledningen även ikväll är såklart segerchansen bra för att det ska blir tredje raka nu. Men jag är inne på att fler konkurrenter vill ladda iväg den första biten vilket kan skura upp tempot från start och öppna upp loppet.

4 Icicle Am var senast ute i ett uttagningslopp till StoChampionatet men då presterade inte Icicle Am det man förväntat. Men dessförinnan kommer Icicle Am från två positiva prestationer och hittar hon bara tillbaka till den formen nu ikväll finnas både fart och kunnande för att utmana om segern. Icicle Am är kvick iväg från start och skulle Linus Lönn lyckas hitta till ledningen är mycket vunnet. När vi får 1,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

4 Icicle Am
Lopp 8 - Gävle
Spel: Plats
Odds: 1,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip