Dagens rek är till Solvalla lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Hankypanky Peyton är topp tre i loppet.

Hankypanky Peyton inledde karriären strålande med sju raka segrar. Efter det började det strula med mycket galopper men i den senaste starten så var hon tillbaka som en vinnare.

I den senaste starten så gick Hankypanky Peyton en stark slutrunda i tredjespår och hon tog ner den ledande Denali och hon höll även undan knappt men säkert för övriga motståndare.

Hankypanky Peyton är inte att lita på men felfri nu så är hon stark och rejäl. Hon tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan och då kan hon bli svår att stå emot den sista biten fast om det inte räcker hela vägen till en seger så tror jag hon har god chans att vara sämst trea i mål här.

Hankypanky Peyton är ett femårigt sto som tränas av Timo Nurmos. På 13 starter hittills så har hon vunnit 8 gånger och hon har varit trea vid ett tillfälle. I övriga fyra lopp så har hon galopperat.

Allt verkar bra med Hankypanky Peyton efter loppet senast meddelar man från stallet. Det var första gången Ulf Eriksson körde Hankypanky Peyton senast. Samma kusk får förtroendet även ikväll så löser det sig med positionerna så tror jag hon är långt framme på nytt. Hon är anmäld med skor runt om och vanlig vagn precis som hon hade senast.

Den värsta motståndaren till Hankypanky Peyton anser jag vara nummer 11 Lipstick Tooma som har gjort två starter för Daniel Redén.

Lipstick Tooma gick godkänt från ett dåligt läge i debuten. Gången efter det var hon ute i ett V75 lopp i Årjäng. Då fick hon vandra större delen av loppet i dödens på den ledande Zosima Mag. In på upploppet så knäckte hon ledaren och hon gick sedan undan till en klar seger.

Spåret nu är inte bra för Lipstick Tooma men kan Örjan Kihlström hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli farlig över upploppet och då kan det räcka långt här.

I övrigt kan 1 Idreamicanfly som avslutade starkt och var inte så långt ifrån segern i ett lopp som vanns av Hankypanky Peyton senast vara tänkbar.

Intressant utgångsläge nu och får Idreamicanfly smyga med i ryggar på innerspår så kan hon ställa till med en överraskning om hon kan ta sig loss i god tid före mål.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Hankypanky Peyton
Solvalla lopp 9
Spel: Plats
Odds: 2.10 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip