Stryktipset Tips 16/9

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

PUBLICERAD

14/09/2023 13:36

PUBLICERAD

14/09/2023 13:36

SPELSTOPP

16/09/2023 15:55

SPORT

Fotboll

KATEGORI

Stryktipset

2
post-img

En lycklig vinnare fann vägen till ära och berömmelse i lördags då över 14 miljoner spelades in. En toksvår rad där vårt stora Spela Tillsammans-lag lyckades lira in drygt 16.000 kronor. Kryssen i Ukraina - England samt Örebro Syrianska - Nordic United sabbade festen för oss.

Denna helg är vi äntligen tillbaka i korrekt Stryktips-form. Engelska Premier League och The Championship står för hela slanten av matcher och mina idéer finns redan klara i bakhuvudet. Bland annat tänker jag inte lägga alla ägg i Fulham, Aston Villa och Prestons korgar.

Spela Tillsammans gör vi igen och två kuponger kommer att ligga öppet att ta rygg på för den som önskar. Som alltid är det först till kvarn som gäller och totalt 50 andelar går att knipa både när det kommer det lilla (104 kronor) samt stora (312 kronor) systemet. Som alltid är nedan analys bara ett första utkast och andelsspelet kan komma att se helt annorlunda när det väl går live.

/RoK-Björnen

Spelstopp: 15:59

1. Newcastle - Brentford 1

Kvällsmatchen liras på St. James’ Park och det är också denna batalj som inleder kupongen. Hur är statusen egentligen i hemmalägret, är givetvis en berättigad fråga då Skatorna visar tre raka förluster. Sett till spelet från de vitsvartas sida så är det ingen fara på taket. Jag tycker Newcastle spelar riktigt bra fotboll och har förtjänat mer poäng än de tre som nu finns på kontot. Brentford fortsätter överraska på mig och The Bees har tagit sig an årets Premier League-spel på ett oväntat fint sätt. Framförallt med tanke på att laget står utan Toney i framkant (fortsatt avstängd). Jag tror ändå inte att Franks mannar grejar poäng i denna toksvåra bortamatch. Ettan är i skrivande stund spikad och klar.


2. Manchester United - Brighton 1X2

Brightons offensiv har bitvis sett delikat ut. Måsarna har med ett snabbt och effektivt passningsspel sågat sig igenom försvaren hos Luton, Newcastle och Wolves bekvämt under öppningen av säsongen. Gästerna är målbäst med sina tolv strutar i ligan. De Zerbi och hans mannar mår givetvis inte sämre av att Manchester Uniteds defensiv för stunden ser allt annat än krispig ut. Maguire petade in ett självmål mot Skottland nyligen, Lindelöf såg direkt svag ut mot Österrike och tunga namn som Varane och Shaw befinner sig på skadelistan fortsatt. För Uniteds del är det däremot viktigt att Bruno Fernandes, Rashford med flera ser ut att trivas i framkant och hemma på Old Trafford är de rödklädda alltid svåra att tas med. X2 tittade jag på först men i slutändan tror jag ändå att detta kommer att mynna ut i en helgardering.


3. West Ham - Manchester City 1X2

Två vassa sällskap mäter svärd i London. West Ham har fått en smakstart på säsongen och The Hammers spelar en smart och effektiv fotboll. Inför mötet med Manchester City på Olympiastadion så kan värdarna skryta med två raka vinster på främmande matta där spelet utan boll varit perfekt samtidigt som omställningarna mot både Luton och Brighton såg väldigt bra ut. Någon enkel väg till nya poäng hemma mot Man City är det givetvis inte tal om. Guardiolas armé gnuggar på och även om spelet inte till hundra procent sitter är det en enorm styrka att toppa ligan med tolv poäng på fyra matcher. X2 är min första tanke i huvudstaden men även en helgardering finns med som alternativ tidigt.


4. Tottenham - Sheffield United 1

En av spikarna jag tror att både 5184- och 15512-systemen kommer att vila på är ettan i mötet Tottenham - Sheffield United. Spurs har sett jättebra ut under öppningen av seriespelet och även om det fanns en del farhågor om att Son är skadad (fotograferades med en stor kylpåse på knät i veckan) så verkar den sydkoreanska stjärnan vara fit for fight och därmed spelbar. Gästerna och tillika nykomlingarna från stålstaden har inte gjort något större väsen av sig under silly-sommaren utan har förlitat sig till stor del på att Blades-kollektivet ska skjuta hem klubben till en plats någonstans precis ovanför nedflyttningsplatserna. Poäng kommer att trilla in på gästernas konto flera gånger om under säsongen men borta mot Tottenham går ändå Sheffield bet. Bank!


5. Aston Villa - Crystal Palace 12

Det är svårt att greppa tag i Aston Villa och finna Birmingham-klubbens plats i Premier League-hierarkin. Inför säsongen höll jag Lejonen tämligen högt. Absolut högre än Crystal Palace i alla fall men så långt är jag inte helt främmande för att åtminstone börja kolla på att revidera detta. Örnarna från London spelar en ganska rolig och väldigt stabil fotboll. Underliggande siffror är tidigt riktigt bra hos besökarna som bland annat sticker ut defensivt där xGA:n visar topp 5-klass. Aston Villa har visserligen bara lirat en match framför sin egna publik så långt och då vann arrangörsklubben med solklara 4-0 mot svaga Everton. Att räkna bort Unai Emerys mannar kommer jag inte att göra då grundkapaciteten är vass. Etta-tvåa kanske?


6. Fulham - Luton 1X2

Innan vi kastar oss över The Championship-bollen så gör vi ett fint stopp på Craven Cottage och bänkar oss för ett derby. Luton har ännu inte fått känna på hur det är att ta poäng i Premier League. Helt utan chans mot Fulham anser jag däremot inte The Hatters vara! Jag tyckte att nykomlingen gjorde en riktigt bra match precis innan uppehållet mot West Ham. Lite bättre skärpa framåt så hade pinnar mot The Hammers inte alls varit omöjligt. The Cottagers å sin sida är ojämna och behöver denna gång föra spelet mot ett snabbspringande kontringslag. Löser verkligen Fulham den uppgiften. Jag har svårt att köpa det tunga favoritskap som värdarna bär med sig in. Alla tecken är i mitt tycke helt rätt väg att gå.


7. Blackburn - Middlesbrough 1X2

Det har gått rejält med troll i Boros maskineri. Fjolårets topplag var även i år en kandidat för att utmana allra högst upp i serien men så långt finns definitivt mer att önska. Det går inte att förbise tappen som ändå finns hos de rödklädda. Akpom, Giles och Archer är en trio klass som försvann under sommaren. Att bara ersätta dessa i en handvändning har inte gått och nu ser vi också hur illa utfallet blivit. Blackburn å sin sida överpresterade egentligen under hela fjolåret och har under sommaren också tappat klass i bland annat Ben Brereton som lämnat för Villarreal. Rovers gick dessutom rejält på pumpen i bortamatchen mot Plymouth (0-3) senast och är knappast ett sällskap jag vill hålla ensamt i handen. Alla tecken är nog vägen jag vandrar på Ewood Park.


8. Bristol City - West Bromwich 1X

WBA får det inte riktigt att lyfta. Truppen som bortalaget kan kasta ut på grönbete ser bra ut överlag men det där lilla extra saknas. 1-2-förlusten mot bottenlaget Huddersfield hemmavid innan uppehållet var en direkt usel insats från gästerna som klev in i säsongen med hög svansföring. Bristol City är ett gäng jag gillar skarpt. Andreas Weimann kämpar med en skada och så också Tommy Conway. Med en något begränsad offensiv så har istället The Robins fått förlita sig på att backspelet sitter och det har det sannerligen gjort. Värdarna är robusta till tusen bakåt och lämnar inget på egen planhalva åt slumpen. City visar poäng i alla matcher utom en så långt och jag tror den trenden byggs på nu. 1X ska räcka långt.


9. Norwich - Stoke 1X

Sargent dras med en skada för stunden och Pukki finns inte kvar hos Norwich. Trots tunga offensiva avbräck är de knallgula ligans kanske allra roligaste lag att titta på med neutralt öga. Arrangörsklubben målar i massor och då spelar det ingen större roll att defensiven inte sitter fullt ut. Inför matchen mot Stoke kan vi nog räkna med att lånet Hwang Ui-jo får visa upp sig för första gången i Norwich-tröjan. Nottingham-lånet kommer bli ytterligare en injektion i ett redan bra hemmalag. Stoke har gått på pumpen två gånger om inför resan till Carrow Road och lyckades inte, trots gigantiskt bollinnehav, penetrera Prestons backlinje i förra omgången och föll med 0-2. The Potters känns för ojämna och får svårt att lösa poäng även denna eftermiddag. Ettan först.


10. Preston - Plymouth 1X2

Preston flyger i toppen av The Championship. 13 av 15 poäng har spelats in men denna makalösa start på säsongen kan inte fortsätta i all oändlighet. Tittar vi på underliggande siffror befinner sig faktiskt The Lilywhites som ett botten 5-lag vad gäller xG:n. Preston är också ett av lagen som äger minst boll i ligan. Faktum är att bara i eget straffområde har värdarna ett övertag procentuellt jämfört med sina motståndare. Det är rent av svagt. Plymouth är inget övermäktigt motstånd på något vis men nykomlingen lirade inspirerad fotboll hemma mot Blackburn häromsistens och skördade en fin 3-0-viktoria. Jag har väldigt svårt att köpa in mig på hemmalagets gigantiska procent (i runda slängar 60) och viktar klart mer åt höger på Deepdale. Helgarderingen är en lyxlösning vi använder först vid riktigt stora systembyggen.


11. QPR - Sunderland 12

Queens Park Rangers kunde mot alla odds vinna borta mot Middlesbrough senast. En triumf som bland annat satte undertecknad på pottkanten då jag byggde mina Tillsammans-lappar i tron om att de blåvita skulle fortsätta misslyckas nypa poäng. Nu har det gått två veckor sedan dess och när Sunderland gästar trånga Loftus Road vill jag inte hålla London-klubben utanför. Gästerna gjorde fruktsallad med stackars Southampton i femte omgången (5-0) och har visat sig pålitliga på slutet. Truppen är ändå, spelare för spelare, inte mycket bättre än värdarnas och när dessutom QPR fått in Jack Colback i spel den senaste tiden så ser det faktiskt ännu lite bättre ut hos Queens PR. Gubben, etta-tvåa, kritar jag inledningsvis ner.


12. Sheffield Wednesday - Ipswich 2

Två nykomlingar ska slåss om poäng i Sheffield. Ipswich har tagit The Championship med storm och befinner sig högt upp i tabelltoppen. Gästerna har lyckats vinna fyra av fem inledande matcher. En urstark start från Kieran McKenna och hans lärjungar. Ugglorna från Sheffield är inte stöpta i samma typ av form. Värdklubben känns spontant som ett något hottat League One-lag och stålstadens hjältar kommer få stora problem att hänga kvar i år. Traskar inte tvåan iväg alltför mycket finner jag ingen anledning att gardera på Hillsborough.


13. Watford - Birmingham 1X

Vi drar igen säcken på Vicarage Road. Watford har fem raka utan seger i alla tävlingar med sig in till mötet mot Birmingham. Bålgetingarna känns knappast som ett fotbollslag ämnade för någon toppstrid i år heller men spännande blir det ändå att se Ken Sema i aktion efter svenskens fina landslagsspel mot framförallt Estland men också mot Österrike. Mileta Rajovic är en annan herre att kika lite extra på. Den forne Kalmar-spelaren gjorde succé borta mot Coventry (två mål) men baljorna från dansken räckte ändå inte till seger (3-3). Birmingham slår ur underläge här trots att gästerna hittills inte förlorat i seriespelet. Blånäsorna gör en jättefin start på säsongen men överpresterar något och jag tror de tillresta tämligen snart kommer att tappa lite fart. 1X ska räcka långt.


Kupongens kassaskåp!- Tottenham

Som läget är nu finner jag ingen anledning att tvivla på Tottenham. Sheffield United är helt enkelt för svaga och The Blades får finna sig i att spela andra- tredje- och fjärdefiolen i London.

Varningens finger!- Luton

Luton gjorde inte bort sig mot West Ham senast och mot ett tveksamt Fulham finns bra poängchans för nykomlingen. X2 är tecken jag gillar massor!

1. Newcastle - Brentford 1 X 2
2. Manchester United - Brighton 1 X 2
3. West Ham - Manchester City 1 X 2
4. Tottenham - Sheffield United 1 X 2
5. Aston Villa - Crystal Palace 1 X 2
6. Fulham - Luton 1 X 2
7. Blackburn - Middlesbrough 1 X 2
8. Bristol City - West Bromwich 1 X 2
9. Norwich - Stoke 1 X 2
10. Preston - Plymouth 1 X 2
11. QPR - Sunderland 1 X 2
12. Sheffield Wednesday - Ipswich 1 X 2
13. Watford - Birmingham 1 X 2
Till Svenska Spel Sport & Casino →
I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100
This is the stats tab
This is the post tip

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Aston -  16 Sep - 22:42
Alltid snyggt med 13 rätt, utdelningen mager men det blir ju så när många favoriter håller.
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 500 kr - 6x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se ">Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
Aston

Aston

15:00

24 Jul

Argentina - Marocko

Fotboll - OS Herrar

Under 2,5 mål

1.78

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

16:00

24 Jul

S. Baez - T. A. Tirante

Tennis - ATP Kitzbühel

Tirante +4,5

1.79

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

17:00

24 Jul

Spanien - Japan

Fotboll - OS

1

1.52

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

19:00

24 Jul

Japan - Paraguay

Fotboll - OS

1

2.10

Idag
Live
Aston

Aston

20:00

24 Jul

Ludogorets - Dinamo Minsk

Fotboll - Champions League-kval

1 asian hcp -1,5

2.04

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

20:15

24 Jul

Celje - Slovan Bratislava

Fotboll - Champions League-kval

2 dnb

2.10

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

24 Jul

Frankrike - USA

Fotboll - OS herrar

1 asian -1,5

2.14

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:00

25 Jul

Panathinaikos - Botev

Fotboll - Europa League-kval

Panathinaikos -1.5

1.79

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

11:00

27 Jul

OS-basket - vinnare grupp A

Basket - OS-basket

Kanada

1.66

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

27 Jul

IFK Norrköping - Kalmar FF

Fotboll - Allsvenskan

Under 3 mål asian

1.69

Idag
Live
Aston

Aston

16:34

27 Jul

F. Ganna - J. Tarling

Cykel - OS Tempo Herrar

1

2.30

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

21:00

27 Jul

Grekland-Kanada

Basket - OS-basket

2 -2.5 i halvlek

1.80

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

17:00

28 Jul

Serbien-USA

Basket - OS-basket

Över 179.5 poäng totalt

1.90

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

23 Jul

Topptipset Tips 23/7 Fotboll
72 kr
Leboff

Leboff

19:30

23 Jul

V64 Tips Åmål 23/7 Trav
560 kr
Leboff

Leboff

20:55

23 Jul

DD Tips Åmål 23/7 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Jul

Topptipset Tips 24/7 Fotboll
216 kr
Leboff

Leboff

19:20

24 Jul

V86 Tips Skellefteå 24/7 Trav
1350 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

23 Jul

Topptipset Tips 23/7

Fotboll

72 kr

Leboff

Leboff

19:30

23 Jul

V64 Tips Åmål 23/7

Trav

560 kr

Leboff

Leboff

20:55

23 Jul

DD Tips Åmål 23/7

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Jul

Topptipset Tips 24/7

Fotboll

216 kr

Leboff

Leboff

19:20

24 Jul

V86 Tips Skellefteå 24/7

Trav

1350 kr

Rekatochklart TV

Visa mer

Analyser från Rekatochklart

V75 Tips 13/7 | Vinnarcirkeln | Odds & tips - Årjängstravet

Inför omgång 14 | "Det finns fortfarande hopp" | Allsvenskan Fantasy

Senaste sportnyheterna

Visa mer

Aktuella nyheter hos Rekatochklart

Bästa erbjudandena inför EM-finalen!

LelleSandahl

LelleSandahl

Lennart Sandahl

12 Jul - 11:54

12 Jul - 09:23

Tävling: Vinn Arsenals signerade matchtröja!

11 Jul - 23:41

Spanien - England - odds och stream inför EM-finalen

Bonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Bethard Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
ComeOn Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

+18. Välkomstbonus gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr, maxbonus 500 kr - 6x omsättning, Min. odds 1.8. Giltig i 60 dagar. Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spelinspektionen, Regler och villkor gäller.
X3000 Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
Betinia Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+, Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr, gäller 60 dgr. Lägg ett eller flera spel med minsta odds 1,5 för fulla värdet av din insättning för att aktivera bonusen. Omsättningskrav för bonusen är 6x med min odds 1,8 för singelspel, 1,4 per val för multiplar. Spela ansvarsfullt: http://Stödlinjen.se , http://Spelpaus.se . Fullständiga villkor gäller.
Expekt Insättningsbonus

1500 kr gratisspel

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här