DD Tips Gävle 14/6

Publicerad på 14 Jun 2022 - 09:53

DrTrav

DrTrav

14 Jun 2022 - 09:53

DD-tips Gävle tisdag 14/6

DD-1 4,7,11,12
DD-2 6 Samedi

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
7 Ivar Pace är intressant ikväll. Han startar här med ett spännande springspår och skulle kusk och tränare Olle Alsen pricka starten är jag inne på att Ivar Pace hittar till ledningen tidigt ikväll. Väl i ledningen är också karriärens hittills enda seger tagen. Det var även på just Gävletravet för fem starter sedan. Skulle Olle i vagnen kunna fuska bort en bit av loppet i ledningen är jag inne på att Ivar Pace kan rinna undan till lår procent. Fräck förstahäst.

11 Hombre D. kommer med en för dagen bedrövlig resultatrad. Men detta är en häst som besitter betydligt högre kunnande än vad han visat på slutet. Motståndsmässigt är han även van att möta tuffare konkurrenter än vad han ställs emot ikväll. För drygt ett år sedan slutade Hombre D sexa i finalen av Kungapokalen bakom bland annat Önas Prince och Rome Pays Off. Det säger en hel del. På ren grundkapacitet ska Hombre D. räknas tidigt här.

Nämner även 4 Västerbo Awesome som visat kapacitet för klassen men som har varit struken efter senast, vilket såklart ställer frågetecken kring formen. Men Västerbo Awesome ska inte nonchaleras vid gardering trots allt. Fart finns för att utmana ikväll med rätt resa.

Min Vinnare: 7 Ivar Pace
Spets efter 500m: 7 Ivar Pace
Skrällen: 4 Västerbo Awesome
Ranking: A 7,11 B 4,12,13,14,2,6,8,10,1 C 15,9,3,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Samedi hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, då fick hon nöja sig med en tredjeplats efter att avslutat rappt från en position långt ner i kön. Men Samedi visade att formen fortsatt är bra. Vid segrarna har Samedi visat fint kunnande och detta är en häst som är under härlig utveckling för dagen. Skulle hon bara komma iväg någorlunda från start ikväll och sitta vettigt på det är Samedi hästen att slå för övriga. Spik på DD.

Skrällen är 11 La Merida som ikväll gör comeback efter vila och givetvis är formren ett frågetecken. Men detta är en häst som besitter bra fart för klassen och skulle hon få en passande löpning ikväll kommer La Meridas avslutning bita bra över upploppet. Gynnas även om det skulle bli överpace från start.

2 You To Tidy är inte helt att lita på men när hon sköter sig är hennes speed alltid effektiv. You To Tidy gör dock comeback nu efter att varit struken vilket såklart gör formen svårbedömd. Men utgångsläget är passande och skulle hon få smyga med i bra ryggar ikväll kommer vi få se en rapp avslutning från henne.

Min Vinnare: 6 Samedi
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 La Merida
Ranking: A 6 B 11,2,3,7,5,4,10,1 C 12,9,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto