DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 25/4

25 April 2022 - 12:20

V64 hämtar vi på från Mantorp. Vi spelar dessutom om en JACKPOT på 4,5 Miljoner ikväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik. 14 Vae Victis Club i den avslutande och sjätte avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 25/4
v64-1 2,4,6,9
v64-2 2,4,5
v64-3 4,7,9,10,11
v64-4 1,2,3,4
v64-5 1,3,6,7
v64-6 14 Vae Victis Club

960 x 1kr = 960kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 25/4
DD-1 1,3,6,7
DD-2 14 Vae Victis Club

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
2 Mister Lucky Sox har inlett 2022 med två raka segrar från ledningen. Men inför ikväll har man varit struken vilket alltid skapar frågetecken? Men enligt stallet ska det inte påverka nämnvärt då Mister Lucky Sox inte missat mycket träning. Han kan öppna kvickt bakom bilen, men har nu blivit nedstruken ett hack i banan till ett innerspår vilket ses som ett minus. Innerspåret på Mantorp är inte det bästa och lyckas han inte hålla upp ledningen från start riskerar Mister Lucky Sox att bli över härifrån. Men sitter Mister Lucky Sox tidigt i spets, är han hästen att slå för övriga. Men som favorit på V64 ikväll kommer jag gardera.

4 Stens Surprise står perfekt inne inne i loppet ikväll. Detta är ett sto som kommer från Untersteiner och som nu har två lopp i kroppen. Formen och kunnandet är bättre än vad resultatraden antyder och till låg procent är Stens Surprise spännande ikväll.

9 Antibes har nu fått pausa lite efter att inte presterat som bäst i Januari. Men detta är en häst som i grunden är ute emot lämpligt motstånd ikväll. Skulle Antibes leva upp till sitt fulla kunnande ikväll kan detta vara en spännande skräll från bricka nio.

Min Vinnare:2 Mister Lucky Sox
Spets efter 500m:2 Mister Lucky Sox
Skrällen: 9 Antibes
Ranking: A 2 B 4,9,10,3 C 5,8,7

V64-2 1640m auto
2 Dynamic Twister gjorde senast årsdebut och stod då direkt för en bra prestation när han gjorde jobbet i dödens under slutvarvet och höll starkt till andraplatsen i mål. Nu med det loppet i kroppen ska han vara ännu lite vassare ikväll och med tanke på att Dynamic Twister kan öppna bra från start är han min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen kommer sen Dynamic Twister bli tuff att rå på för övriga.

4 T.Wall's Karma har gjort två lopp i år och har i båda framträdanden sett formstark ut. Även T.Wall's Karma kan öppna bra från start och skulle hon kunna snuva Dynamic Twister på ledningen blir rollerna ombytta och T.Wall's Karma är då istället hästen att slå. Carl-Henning Wallberg som sitter i vagnen har visserligen inte vunnit lopp sedan 2014 vilket såklart är anmärkningsvärt och måste ses som ett minus här.

Min Vinnare: 2 Dynamic Twister
Spets efter 500m: 2 Dynamic Twistern / 4 T.Wall's Karma
Skrällen: 5 Being Jolly
Ranking: A 2,4 B 5,7,1,8,9,10 C 3,6,11,12

V64-3 2140m auto
7 Reshevsky vann sin årsdebut näst senast från ledningen på bra sätt och senast gjorde Reshevsky det okej via en rapp avslutnbign. Ikväll är motståndet passande och han ska utrustas med amerikansk vagn för första gången, vilket är spännande. I ett öppet lopp på förhand blir detta mitt först val.

9 Zinfandel kommer med imponerande tre raka segrar på kontot till kvällens start. I den senaste starten vann Ola Samuelssons fyraåring enkelt och gick i mål med sparade krafter. Skulle det bara lösa sig bra från bricka nio ikväll är man ett givet segerbud på nytt här.

Nämner även 4 Sultan Norrgård som ikväll gör en spännande debut för Conny Johansson. Detta är en häst som duger bra för klassen sett till sin kapacitet. Sitter baar formen där någorlunda kommer han direkt vara med och utmana ikväll.

Min Vinnare: 7 Reshevsky
Spets efter 500m: 1 Yes Sun
Skrällen: 4 Sultan Norrgård
Ranking: A 7,9 B 4,10,11.1,2 C 3,5,8

V64-4 1640m auto
1 Flexible Journey är mitt drag i loppet. Detta är en sjuåring från Iikka Nurmonen som verkligen haft tur i spårlottningen på slutet. Detta är fjärde gången i rad som Flexible Journey startar från spår ett. I den senaste starten valde man att släppa ledningen och höll sen klart godkänt. Nu är jag inne på att man kommer prova i spets om man lyckas hålla upp innerspåret, men oavsett om man gör det eller inte är man garanterad ett bra lopp. Från spets blir han spännande men även med lucka från rygg på ledaren är Flexible Journey segeraktuell. Till endast 5% är spelvärdet högt.

3 Black White Z.S. gör ikväll en spännande debut Elin Dalgård. Detta är en häst som visat att han duger bra för klassen sett till kapacitet och som vid segern för tre starter sedan besegrade en så bra häst som Best Ofdream Trio. Konkurrenter av den kalibern finns inte med ikväll och skulle Black White Z.S. dessutom gå framåt något nu av miljöombytet så är han högaktuell ikväll.

Nämner även 4 Rare Magic som har tjänat snabba pengar och går upp i klass här. Men att han inte har startat på fyra månader är inget som oroar på förhand. Rare Magic har nämligen tre segrar på fem försök när det som nu gått mer än 30 dagar mellan starterna. Skulle han dessutom tagit vinterträningen på rätt sätt har Rare Magic fortfarande utveckling att hämta.

Min Vinnare: 1 Flexible Journey
Spets efter 500m: 1 Flexible Journey
Skrällen:
Ranking: A 1,3 B 4,27,6,5 C 8,9

V64-5 2140m auto
6 Mister Hercules är en högkapabel femåring som tränas av Daniel Redén som nu har börjat lufta det tyngre artilleriet i stallet. Mister Hercules vann Breeders’ Crown 2020 och har tillhört de bästa i kullen som tre- och fyraåring. I den senaste starten handlade det om årsdebut och Mister Hercules stod då för en bra prestation och vann direkt. Detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och nu med ett lopp i kroppen lär vi kunna förvänta oss en än bättre insats än senast. Given förstahäst.

1 Best Ofdream Trio är även han en femåring med högt kunnande. Han kommer med full form och har stått för fyra gedigna insatser på svensk mark på slutet. I den senaste starten var man tvåa bakom San Moteur på en topptid. Best Ofdream Trio kan öppna kvickt från start och blir baar inte innerspåret en fälla här är han ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 7 Elegant Ima som har en märklig programrad. Hon inledde karriären med imponerande sju raka segrar men har efter det inte lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna. Ikväll är det årsdebut och det ska bli spännande och se om tränaren Geir Vegard Gundersen lyckas få fart på sin travare som besitter högt kunnande i grunden.

Min Vinnare: 6 Mister Hercules
Spets efter 500m: 1 Best Ofdream Trio
Skrällen: 7 Elegant Ima
Ranking: A 6,1 B 7,3,2,5 C 4,8

V64-6 2640m volt
Vi avsluta V64 spelet med att spika 14 Vae Victis Club. Återigen ska vi få se konstellationen Örjan Kihlström och Daniel Redén. Detta har precis som många gånger förut varit receptet för att få fram vinnaren i ett travlopp. Vae Victis Club i sin tur är en oerhört kapabel åttaåring som i år ska åtgärda sitt misslyckande 2021. Att det direkt i årsdebuten är anmält barfota runt om är spännande och vi vet sedan tidigare att Redéns hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera. Jag är inne på att vi kommer få se en riktigt topprestation direkt här från Vae Victis Club. Redén har sikte mot större uppgifter för Vae Victis Club i år och då måste man börja med att prestera direkt här i inledningen. Till 18% tycker jag även spelvärdet är tilltalande och jag kommer ta ställning och spika på V64.

Motbud
6 King Of Everything kommer nu med några lopp i kroppen efter sitt långa tävlingsuppehåll på grund av skada. Formkurvan pekar uppåt och även om det inte riktigt slagit gnistor om honom hittills så är detta en individ som besitter hög grundkapacitet. King Of Everything är en häst för större lopp under året och är ett givet segerbud här. Men som favorit på V64 från ett innerspår på mellanvolten är han ingen jag vill hålla i handen ikväll.

1 Oskar Run är en tuff individ som allt som ofta får göra en hel del grovjobb själv i loppen. Men ikväll ser förutsättningarna passande ut. Lyckas han försvara innerspåret från start här så leder han länge. Men oavsett är han garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 14 Vae Victis Club
Spets efter 500m: 1 Oskar Run
Skrällen: 1 Oskar Run
Ranking: A 14 B 6,1,3,13,11,8,10,4 C 12,9,2,15,5,7

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Piteå - Team TG
Fotboll - Division 1 Norra - 1 asian -1,5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:10  Sundsvall - Malmö
Fotboll - Allsvenskan - 2/2
1.90
21:00  Finn Harps - Shamrock Rovers
Fotboll - Premier Division - 2 asian -1
1.72
17:30  Helsingborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2.5 mål
1.81
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg (Unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Big 9 Speltips Lördag 2 juli
Insats: 1296 kr - USandeback

Livestreaming