DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Solvalla 10/9

9 September 2021 - 22:47

Solvalla bjuder på en mycket trevlig fredagskväll med uttagningar till svenskt Travkriterium och svenskt Trav-oaks och det är många fina treåringar som kommer till start.

Jag spelar med två spikar i omgången, 4 Mellby Jinx i V64-1 samt 2 Incase Of Fire i V64-4.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Solvalla Fredag 10/9
V64-1 4 Mellby Jinx
V64-2 3.4.5.11.12
V64-3 1.5.7.11
V64-4 2 Incase Of Fire
V64-5 2.5.8.10.11
V64-6 3.4.5.8.10.11.12

750 rader x 1 kr = 750kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Solvalla 10/9
DD-1 2.5.8.10.11
DD-2 3 Atomic Face

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m Auto
4 Mellby Jinx blir min första spik i omgången. Som jag läser loppet kommer 2 Sourire Frö ta hand om ledningen initialt och även om han har gjort några riktigt bra lopp i ledningen tror jag att man är beredda att släppa ledningen till någon mer betrodd. Jag tror och hoppas att 4 Mellby Jinx kan komma före 5 Idomenio Sisu från start och ta över ledningen efter en bit. Kommer han till tät är det en utmärkt chans att vinna loppet men det är en rejäl häst som tillhör de bättre i kullen och skulle det inte bli någon ledning är han bra nog att vinna utvändigt också. Jag spikar.

Motbud
11 Donizetti är på ren kapacitet den tuffaste motståndaren men han har fått ett dåligt utgångsläge. Hästen kördes väldigt passivt senast men gick i mål med fulla linor och man har siktat mot det här loppet. Om det går för långsamt där framme tror jag inte att Kevin Oscarsson räds att sända sin häst framåt.

5 Idomenio Sisu kan öppna snabbt från start och lyckas han komma före Mellby Jinx till ledningen är känslan att man vill köra i den positionen. Han var inte som bäst i sin senaste start när han kastade in handduken från ledningen men han har fått pusta ut därefter och kommer säkert att vara bättre nu.

Skrällen i loppet är tidigare nämnda 2 Sourire frö som kommer från ett toppinsats på V75. Motståndet hårdnar förvisso rejält men med en passande resa på innerspåret kan han bli farlig vid fritt över upploppet.

Min Vinnare: 4 Mellby Jinx
Spets efter 500m: 4 Mellby Jinx / 5 Idomenio Sisu
Skrällen: 2 Sourire Frö
Rankingen A:4 B:11.5.2.9.1.6.10 C:8.3.7.12

V64-2 2640m Auto
5 Mustang Racer får tipset i loppet. Det är en rejäl häst som trivs över den långa distansen och även om han inte har visat samma form på slutet är det en av loppets bättre hästar.
Vi får se hur Sandra Eriksson vill göra med formstarka Devils Tongue när motståndet hårdnar men jag tror att Robert Bergh kör till från start för att försöka överta ledningen.
Jag är inne på att Sandra Eriksson är nöjd med ryggen på Robert Bergh när det handlar om ett försökslopp och om Mustang Racer sitter i ledningen tidigt blir han väldigt svårslagen men risken att han får trava den tunga vägen finns.

11 Mr Invictus har gjort det mesta rätt hittills och vunnit fyra av sina fem lopp i karriären. Timo Nurmos brukar vara oerhört skicklig att ha hästarna i form till den här typen av uppgifter och med tanke på hur stallet har levererat på slutet blir jag inte förvånad om han rundar fältet och han skulle gynnas om det blir körning från start.

3 Devils Tongue går utvecklingen åt rätt håll för och han har varit väldigt fin vid tre raka segrar men det blir tuffare konkurrens nu när han lämnar bodentravet för Solvalla. Ledningen borde det vara en bra chans att ta hand om från start och sedan får vi se hur kusken lägger upp taktiken.

12 Immanuel K var trea bakom Mellby Jinx senast i ett tufft E3-lopp och han var klart bra som trea efter en tuff resa. Formen är det således inget fel på men det krävs tempo för att komma in i matchen men om det blir körning där framme har han en vass speed tillslut.

4 Power Doc var fyra i samma lopp och möter väl kanske några för bra normalt sätt. Det lyser dock rött i grafiken och han ska tävla barfota för första gången vilket känns klart intressant. Han har fått ett bra utgångsläge och borde kunna hitta en bra position i den främre träffen och med rätt draghjälp kan det gå.

Min Vinnare: 5 Mustang Racer
Spets efter 500m: 5 Mustang Racer / 3 Devils Tongue
Skrällen: 4 Power Doc
Rankingen A:5.11 B:3.12.4.8.2 C:7.1.10.9.6

V64-3 2640m Auto
11 Francesco Zet tror jag står för klassen i gänget men han agerade lite knepigt i E3-finalen senast där han var stor favorit på förhand.
Han såg tokslagen ut strax innan sista sväng och tappade på ledande Felix Orlando innan han plötsligt tände till över upploppet igen och avslutade sylvasst över mål. Lång distans är en ny bekantskap men det borde han hantera väl och jag tror det är goda chanser att runda det här sällskapet om han fungerar fullt ut nu.

5 Down Under är under rejäl utveckling och han vann enkelt på en rekordtid senast från rygg ledaren. Han kan öppna fort från start och den här gången tror jag inte att man vill släppa någon ledning och är han lika bra som senast blir han inte lätt att besegra.

1 Chipper Kronos såg oerhört laddad ut mellan hästar i E3-finalen men han fick aldrig någon lucka och fick bara gå med in i mål bakom hästar. Intrycket visade på att formen sitter där men han kommer bli över från start och det måste lösa sig under vägen. Hittar han bara ut från sitt innerspår är känslan att han kommer avsluta riktigt fort över upploppet.

7 Global Concept vet ännu inte hur det känns att förlora ett travlopp och han har visat bra inställning hittills men han har också varit vansinnigt stor favorit i de senaste loppen. Nu får han ett riktigt mandomsprov med ett svårt läge mot tuffare hästar men han måste såklart räknas ändå.

Min Vinnare: 11 Francesco Zet
Spets efter 500m: 5 Down Under
Skrällen: 1 Chipper Kronos
Rankingen A: 11.5 B:1.7 C:3.8.10.9 C: 12.4.6.2

V64-4 2640m Auto
Här kommer min andra spik i omgången i form av 2 Incase Of Fire som har vunnit hälften av karriärens starter. Inledningen på loppet kommer bli oerhört viktig för utgången och som jag läser loppet sitter Incase Of Fire i ledningen tidigt.
Han kan öppna fort från start och han skulle kunna spetsa av egen kraft men både 1 Mellby Joker och 4 Ambrosius kan öppna fort. Mitt huvudscenario är att 4 Ambrosius tar hand om ledningen och det tror jag är en klar fördel för min spik eftersom jag tror att Björn Goop är mer benägen att släppa ledningen till Incase Of Fire.
Skulle Mellby Joker däremot försvara sitt innerspår tror jag att det kan bli en tuffare resa och då är spiken mer sårbar.

Motbud
1 Mellby Joker stred tappert från ledningen mot Donizetti 19/7 och skulle Robert Bergh ta hand om ledningen lär han inte släppa till någon och då kan han bli svårpasserad. Han vinner dock inte speciellt ofta och har vikt ner sig från tät tidigare men det är ett försökslopp och ledaren brukar kunna få bestämma där framme och då kan han mycket väl rinna undan.
Jag är dock inne på att han får gå ett lopp i ryggar på innerspåret och då måste det lösa sig under vägen.

8 Indy Rock ska tävla barfota för första gången och han kommer hit med fyra raka segrar. Han visade att han hanterar distansen väl senast men motståndet hårdnar ytterligare och från det här läget är han bara en outsider.

4 Ambrosius har fått ett par lopp i kroppen i sin nya regi och om Goop tar hand om ledningen från start och släpper till Incase of Fire borde han få en bra resa och en finalplats är inom räckhåll.

Min Vinnare: 2 Incase Of Fire
Spets efter 500m: 2 Incase Of Fire
Skrällen: 4 Ambrosius
Rankingen A:2 B:1.8.4.5.12.9.3 C: 10.11.6.7

V64-5 2140m Auto
8 Great Skills är en undantagshäst som Hans-Owe Sundberg håller som en av de bästa hästarna han har haft i träning och än så länge har han inte gjort sin tränare besviken vid fem raka segrar. Nu stöter hon på sitt tuffaste motstånd hittills i karriären och hon borde inte bli släppt till någon ledning nu. Att bara begära att hon ska vinna kan jag inte göra även om hon får tipset.

2 Bouillabaisse vann ett E3-försök från ledningen 6/8 och satt fast med gott om krafter kvar över mål senast. Jag tror att Oskar J Andersson tar hand om ledningen från start och sedan kan han lägga upp taktiken själv om han vill köra där framme eller överlåta ledningen till någon annan. Jag tror på det förstnämnda men oavsett kommer hon få en bra resa från det här läget och det är en tidig utmanare.

5 Senorita Tokio har imponerat i sina tre starter och vunnit samtliga. Timo Nurmos är oerhört skicklig med sina unghästar och hon går en intressant framtid till mötes. Det är ingen omöjlighet att hon kan få överta ledningen från Bouillabaisse men det är ingen häst som är beroende av ledningen för att vinna loppet.

11 Islay Mist Sisu är kanske som allra bäst i den främre träffen men hon har visat form på slutet och hon visade vid segern 6/8 att hon går bra bakifrån också. Hon är såklart lite utlämnad från det här läget men löser det sig bara någorlunda under vägen ska hon räknas tidigt.

10 Faeza Zet svek från ledningen senast och var en liten besvikelse då men Redén tror att hon behövde den genomköraren och kommer att vara rejält förbättrad nu. Han håller henne som en av sina bättre treåringar och när hon blir borttappad på spelet den här gången tycker jag att hon är värd en markering på kupongen.

Min Vinnare: 8 Great Skills
Spets efter 500m: 2 Bouillabaisse / 5 Senorita Tokio
Skrällen: 10 Faeza Zet
Rankingen A:8.2.5.11 B:10.7.6.1.12 C:4.3.9.12

V64-6 2640m Auto
8 Lee Harvey Bros håller jag som loppets bästa häst och det är en rejäl häst som tål att göra mycket jobb på egen hand. Han har visat väldigt höga toppar men han var blek senast och har presterat ojämnt tidigare och det är trots allt ett litet frågetecken för formen nu.Från ett svårt utgångsläge är en gardering på sin plats.

3 Atomic Face imponerade vid segern senast över aktuell distans och kunde vinna från ledningen trots att han fick press i omgångar under loppet. Han visade på en härlig inställning och krigade hela vägen in i mål och med ett bra läge bakom bilen har han en bra chans att ta hand om ledningen nu också.

5 Dream Sensation utmanar från start men om han bara lyckas hålla ut honom tycker jag att det här är en mycket intressant uppgift och jag tar ställning för honom inom DD-spelet.

10 Highway To Hill har sin bästa bit tillslut och han avslutade sylvasst senast efter lite trafikproblem under vägen men det var alldeles för långt fram till Chatty Kronos som vann loppet med flera längder. Löser det sig bara någorlunda med positioner under vägen är han inte borta.

12 Aquarius Face fick ett hopplöst utgångsläge men han känns gynnad av distansen och borde gått framåt ytterligare med genomköraren senast.

11 Ninepoints Lassie är osäker men det var en ruggigt snabb avslutning vid segern för tre starter sedan och han gick bra efter galopp i skymundan senast. Man verkar dessutom dra alla växlar till den här starten och han ska tävla med barfota runt om samt bike.

5 Dream Sensation är obesegrad från ledningen och verkar växa i den positionen. Senast fick han ett perfekt lopp i ryggar men han verkar inte ta i på samma sätt med hästar framför sig och skulle han komma till tät kan det vara ett skrällbud.

4 Bowling De Luxe har inte varit som bäst på slutet men jag vet att Daniel Wäjersten håller sig häst högt och jag tror inte att han känner sig golvad på förhand.

Min Vinnare: 3 Atomic Face
Spets efter 500m: 3 Atomic Face / 5 Dream Sensation
Skrällen: 11 Ninepoints Lassie
Rankingen A: 3.8 B:10.12.11.5.4 C:1.9.6.7.2

Lycka till 
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming