DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Årjäng 24/6

24 Juni 2022 - 02:43

Vi sparkar igång helgen med en V65 där Årjäng står som värd och omgången är dessutom kryddad med en jackpot på 3 miljoner kronor. Jag spelar med två spikar i omgången, 7 Tripsson Ö.K i V65-1 samt 6 Jetsun Dream i V65-4.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Årjäng 24/6
V65-1 7 Tripsson Ö.K
V65-2 2.3.4.6.8.9
V65-3 1.3.8.11
V65-4 6 Jetsun Dream
V65-5 1.3.5.6.10
V65-6 2.5.6.7.8.10

720 rader x 1 kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Årjäng 24/6
LD-1 10 Infinitus
LD-2 5.6.7.8

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Volt
Det är bara sju hästar till start i den inledande avdelningen som är ett kallblodslopp över tre volter och jag tror att det främst handlar om en duell mellan två hästar.
Jag väljer att ta ställning för 7 Tripsson Ö.K som har dokumenterad form och vann på en bra tid över kort distans hemma i Norge senast. Han startar förvisso med 40 meters tillägg men det är ett klart överkomligt motstånd och han är gynnad av ett litet fält. Cato Antonsen får vara offensiv från det här utgångsläget och prova framåt direkt och det borde vara en bra chans att runda samtliga ekipage.

Motbud
2 S.K’s Ariel startar i den främre volten och ska ha goda möjligheter att sitta i ledningen omgående. Han fick se sig slagen från den position senast men det var ett bra sällskap han var ute i och insatsen var klart bra. Det är en stark utmanare från ledningen och den sunda lösningen på loppet är att låsa loppet på två hästar.

5 Vollanfaks och 6 Nordy Fröy har båda kapacitet för att vinna den här typen av lopp om de löper upp till sitt kunnande men det var ett tag sen någon av dom presterade fullt ut och får endast ses som outsiders här.

Min Vinnare: 7 Tripsson Ö.K
Spets efter 500m: 2 S.K’s Ariel
Skrällen: 5 Vollanfaks
Rankingen A:7 B:2 C:5.6.4.1.2

V65-2 2140m Volt Monté
8 Randemar R.D möter ett lämpligt motstånd men han är orutinerad inom disciplinen och det är ett frågetecken för vart han står formmässigt för dagen. Det känns som en given tipsetta på sin kapacitet men utgången av loppet känns oviss och jag garderar.

4 Bravivvicimo var ute i ett försök till Diamantstoet senast och gjorde det väldigt bra som fyra i tuff konkurrens. Hon är ensamt sto i loppet och det är alltid tufft men hon har sett fin ut vid samtliga starter i år och hanterar hon bara monté, som hon provar på för första gången är hon en tidig utmanare.

6 Categorical vann ett montélopp i september i fjol och slog bland annat Fromheaven Idzarda den gången. Han har inte visat något extra på slutet men förhoppningsvis kan han tända till av att tävla under sadel igen och är han i samma författning som vid segern i fjol kan han mycket väl vinna det här.

2 Spinofhope L.B är väldigt osäker och måste först och främst komma iväg felfritt men han är snabb från start och är loppets troliga ledare. Hon fick endast se sig slagen av Ibelieveinamerica från den positionen för fyra starter sedan och håller hon sig i rätt gångart leder hon loppet länge.

Jag betalar även för 9 Ribaude som är härdad i tuffa sällskap samt 3 Benzema. ( 9 Ribaude Struken, 1 Global Steffo ersätter)

Min Vinnare: 8 Randemar R.D
Spets efter 500m: 2 Spinofhope L.B
Skrällen: 6 Categorical
Rankingen A:8.4 B:6.2.9.3 C:1.5

V65-3 1640m Volt
8 Basisten var segerlös under fjolåret men till den här säsongen verkar det ha lossnat rejält för honom och han har vunnit 4/5 lopp i år. Den senaste insatsen var mycket rejäl när han tillsammans med Svein Frost lämnade sina konkurrenter med många längder och kunde till slut plocka ner honom utvändigt.

3 Arja Oda avslutade bra som tvåa bakom Valle Rappa senast och står bra inne i det här loppet där det är fördel för ston som startar med tjugo meters försprång. Det är några bra hästar på tillägg men det är aldrig lätt att ta in tjugo meter över kort distans och kan hon gå en 27-tid måste hästarna hästarna på tillägg springa fort.

11 Svein Frost fick mer förtroende av spelarna än Basisten senast men han orkade inte stå emot Peter Grundmanns häst från ledningen då. Nu är distansen kortare och han känns mer gynnad av kort distans än Basisten och det kan mycket väl bli ombytta roller nu.

1 N.O Dröm är snabb från start och får ses som klar favorit till att sitta i ledningen. Sitter man i ledningen med tjugo meters försprång på flera av sina värsta motståndare är såklart mycket vunnet och hon kan leda det här hela vägen.

Min Vinnare: 8 Basisten
Spets efter 500m: 1 N.O Dröm
Skrällen: 3 Arja Oda
Rankingen A:8.3.11.1 B:9.2.5.12 C:10.6.7.4

V65-4 2140m Auto
6 Jetsun Dream tycker jag är omgångens bästa spik. Det är en mycket intressant häst som är under utveckling och han har dessutom sett väldigt fin ut vid årets två starter som båda har slutat med seger. Det bet riktigt bra när han gav sig iväg ute i spåren senast och han kunde vinna loppet förkrossande enkelt på
1.13.8 över distansen. Han är inte beroende av något speciellt scenario för att vinna den här typen av lopp och det bör vara en toppchans oavsett upplägg.

Motbud
2 Job American tycker jag är värst emot på förhand. Han var klen senast men han fick fel typ av lopp och jag tycker det är en häst som går som allra bäst i ledningen, vilket han visade när han vann sin årsdebut. Här ser det ut som goda möjligheter att nå ledningen igen och därifrån leder han loppet länge, men jag tror inte han orkar stå emot min spik till slut.

3 Bold Heuvelland är kapabel och skulle han få det att fungera kan han mycket väl vinna loppet men han har fyra raka galopper i raden och får först och främst fokusera på att gå felfritt nu.

Min Vinnare: 6 Jetsun Dream
Spets efter 500m: 2 Job American
Skrällen:
Rankingen A:6 B:2.3.5.7.10.4.8 C:11.12.1.9

V65-5 3140m Volt
10 Infinitus ska ha goda möjligheter att vinna det här stayer-loppet. Han vinner kanske inte så ofta numera men han är samtidigt matchad i tuffa sällskap och gör det bra mer eller mindre varje gång. Distansen ska inte vara något problem och över tre varv bör det bli svårt för hästarna på de främre volterna att stå emot honom till slut. LD-spik.

6 Bunch Of Budgies står ensam på springspår och sitter i ledningen omgående. Han har varit ute i stenhård konkurrens på slutet och går ner i klass till den här starten och från ledningen är det en tidig utmanare, även om distansen kanske är i det längsta laget.

1 Mäster Sauron tycker jag är spännande till låg spelprocent. Han har öppnat fort från spår 1 i volten tidigare och lyckas han ta rygg på Bunch Of Budgies kommer han få ett väldigt passande lopp på innerspåret.

5 Millmighty har visat prov på höga toppar men är minst sagt svårbedömd efter att ha varit ifrån tävlandet i närmare ett och ett halvt år. Han får ses som en outsider i sin comeback men det blir knappast något offensivt upplägg den här gången.

Det blev stumma ben för 3 Profintif senast efter en en väldigt offensiv styrning av Carl-Philip Lindblom som körde den gången. Han fick åtminstone är rejäl genomkörare i kroppen efter några månaders frånvaro och har han tagit det loppet på rätt sätt är han med långt fram nu.

Min Vinnare: 10 Infinitus
Spets efter 500m: 6 Bunch Of Budgies
Skrällen: 1 Mäster Sauron
Rankingen A:10.6 B:1.5.3 C:7.2.4.8.9

V65-6 1640m Auto
8 Beartime har visat att han kan avsluta ruskigt fort när han får rätt lopp och kan spara på sin speed. Hans senaste framträdande var i Sweden Cup där han lyckades ta sig till final och nu är motståndet inte av samma kaliber. Han är lite utlämnad från spår åtta men hittar bara André Eklundh ner någonstans ska han ses med god segerchans.

6 Hickothepoo har inte presterat på topp hittills i år men jag vill påminna om att det här är en häst som startade i elitloppet och som vann Finlandia Ajo under fjolåret. Han måste såklart höja sig men han har fått tre lopp i kroppen och det ser ut som att han skulle kunna bli lite bortglömd av spelarna den här gången.

7 Gretzky B.R orkade inte stå emot Lucifer Lane från ledningen över Åmåls korta upplopp och borde kanske ha vunnit det loppet. Nu har han fått ett spår långt ut på vingen och även om han är snabb från start blir det svårt att nå ledningen. Han räknas på sin kapacitet men han kan få ett tufft lopp från det här utgångsläget.

5 Ragazzo Da Sopra var det mycket surr om senast i samma lopp som Gretzky B.R men han galopperade tyvärr från start och fick sina chanser spolierade. Han ställde sig dock och såg fin ut mellan hästar därefter och fick ett välbehövligt lopp i kroppen. Han är ojämnt startsnabb men har öppnat riktigt fort vid ett par tillfällen och det hade varit spännande om han tog sig till ledningen.

2 Deep Pockets får också plats på kupongen. Han möter några bra hästar här och har inte vunnit lopp på länge men han är kvick iväg bakom bilen och kommer få ett bra lopp på innerspåret, kanske t.om. i ledningen.

Min Vinnare: 8 Beartime
Spets efter 500m: 2 Deep Pockets / 5 Ragazzo Da Sopra / 7 Gretzky B.R
Skrällen: 5 Ragazzo Da Sopra
Rankingen A:8.6.7.5 B:2 C:9.4.3.1

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Livestreaming