DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 22/12

21 December 2021 - 23:47


Onsdagens V86 delas mellan Åby och Solvalla och dessutom innehåller omgången en jackpot på 16 miljoner. Puffar även lite extra för vårt andelslag som numera finns tillgänglig hos oss på Rekatochklart.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
 (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)


Jag spelar med två spikar i omgången, 9 McGarret i V86-2 samt 3 Wilson Knight i V86-8.
Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Åby & Solvalla 22/12
V86-1 1.2.5.10.11.12.15
V86-2 9 McGarret
V86-3 2.5.9.12
V86-4 9.12
V86-5 1.6.8
V86-6 1.2.3.5.6.7.13.14.15
V86-7 4.8.12
V86-8 3 Wilson Knight

4536 rader x 0,25 kr = 1134kr

DD Åby & Solvalla 22/12
DD-1 4.8.12
DD-2 3 Wilson Knight

3 rader x 80kr kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Volt
1 Boke Palema debuterade i ny regi senast och såg väldigt fin ut när han vann i överlägsen stil från ledningen. För mig är det en självskriven tipsetta men det är en häst som har slitit med aktionen tidigare och det är en ny bekantskap för Kim Eriksson. Håller han sig i trav borde möjligheterna vara goda att leda från start till mål men det är tuffa hästar emot och jag litar inte på honom.

5 Amorcer Levallo står perfekt inne i loppet men han har två raka galopper i raden och det är lite väl långt mellan starterna nu. Jag är inte helt övertygad om att formen är på topp för dagen och att han måste tävla med skor är ett minus.

Högst kapacitet i loppet har 15 Sato men han startar med fyrtio meters tillägg och det är många hästar att runda. Han var positiv som tvåa bakom Four Guys Dream senast och borde ha gått framåt med det loppet och att Stefan Persson sitter upp nu får ses som ett rejält plus. Om han presterar på topp är det här hästar han bör kunna runda.

12 Black In Black kan vara ett tänkbart skrällbud i loppet. ohar sett jättefin ut på slutet och kommer med bra form. Det måste såklart klaffa med positioner men med rätt draghjälp kommer hon att avsluta fort över upploppet och till 1 % är han given på min kupong.

Min Vinnare: 1 Boke Palema
Spets efter 500m: 1 Boke Palema
Skrällen: 12 Black In Black
Rankingen A:1.5.15 B:10.12.2.11 C: 6.9.13.3.7.14.8

V86-2 2140m Auto
9 McGarret blir min första spik den här omgången. Han har visat form en längre tid och verkar trivas väldigt bra med att varva sulkylopp med montélopp. Näst senast var han ute i ett sulkylopp över 3140m och såg ut att avgöra loppet när han rundade ledaren och stack undan över upploppet, men han brände sitt krut lite för tidigt och urstarka Persos Othello kunde kontra tillbaka. Senast vann han mot ett överkomligt motstånd i ett montélopp men intrycket var mycket bra och i det här lilla fältet borde han ha en bra chans att runda sina motståndare.

Motbud
1 Astronascente Zac är favorit i skrivande stund. Det är en häst som är härdad inom V75 men han kommer från en blek insats och den där toppformen verkar inte vara där för dagen. Skulle han lyckas ta hand om ledningen blir han förstås ingen lätt nöt att knäcka men det finns startsnabba ekipage utvändigt och Klaus Kern lär vara intresserad av den positionen med 4 Give Me Ten och han brukar sällan släppa någon ledning om han kommer dit.

7 Thriller N.P fungerar bra med skor och han var positiv som tvåa bakom M.T Oscar senast och var inte långt borta att speeda ner honom när luckan kom. Han är lite ojämn i sina prestationer men om han är lika bra som senast ska han absolut ses med segerchans.

Min Vinnare: 9 McGarret
Spets efter 500m: 4 Give Me Ten
Skrällen:
Rankingen A: 9 B:1.7 C: 4.10.3.6.8.2.5

V86-3 2640m Auto
3 Danilo H.B har fått väldigt mycket förtroende av de tidiga spelarna men jag begriper faktiskt ingenting av att han är streckad till närmare 50%. Visst, det är en rejäl och stark häst som trivs över den långa distansen och han skulle kunna ta hand om ledningen. Jag tycker dock att han har visat gång på gång att han saknar den där riktiga inställningen den sista biten och har förträffligt svårt att vinna lopp. Han ska såklart ses med viss segerchans men som favorit är det ingen jag tänker betala för på mina system.

9 Huis Clos är given tipsetta i min bok och hade jag bara vetat att han fungerar hade jag trott på en toppchans att runda det här sällskapet. Han är inte alls att lita på och galoppen är hela tiden nära till hands men jag är fullkomligt övertygad om att det är loppets bästa häst på rent kunnande och om Lövgren får runt honom felfritt tror jag att han vinner.

12 Asa Always Ready slog bland annat Bluehill’s Wind och Prosecco när han vann till över 40 ggr pengarna i somras och han har visat höga toppar. Han gjorde comeback efter paus senast och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen och om formen är där nu ska han absolut räknas trots läget.

5 Mahalo är en urstark travare som gör debut för Ole Johan Östre. Han har inte alltid haft stilen med sig och sliter med fräschören vilket gör att han har för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Han är såklart lite svårbedömd men han har gått ett bra banjobb och mycket talar för att han kommer att presenteras i ett bra skick i sin regidebut.

2 Twins Zeus bjöd på en rejäl spurt vid segern senast. Han är snabb från start och skulle han kunna ta hand om ledningen för att sedan släppa till någon mer betrodd blir hans speed farlig via open stretch.

Min Vinnare: 9 Huis Clos
Spets efter 500m: 3 Danilo H.B / 9 Huis Clos
Skrällen: 5 Mahalo
Rankingen A: 9.12.5.2 B: 3.6.1.10.C: 8.4.11.7.10

V86-4 2140m Volt
12 Chit Chat blir förmodligen omgångens största favorit och det är möjligt att det ska vara så för han har gjort det mesta rätt hittills och kan stoltsera med fyra segrar på fem försök. Senast gjorde han comeback efter fyra månaders frånvaro och även om han fick styra och ställa som han ville i ledningen kunde han mycket enkelt hålla undan emot Kontur och det såg ut som att han hade allt sparat när han korsade mållinjen. Anders Eriksson håller den här hästen väldigt högt och han tål att göra jobb på egen hand och det är klart att det här måste vara en väldigt bra uppgift.

Jag måste ändå betala för ytterligare en häst på min kupong som jag verkligen gillade intrycket på senast.
9 Djang Limit fick en bra resa under loppets gång och när Mika Forss väl vred på ut i tredjespår bet det otroligt bra och han kunde hur enkelt som helst plocka ner favoriten Yavapai Point som hade fått diktera loppet i ledningen. Det är väldigt bra träningsrapporter efter det loppet och om han presterar på samma nivå igen tycker jag inte att Mika Forss ska känna sig slagen, även om favoriten är bra.

Min Vinnare: 12 Chit Chat
Spets efter 500m: 6 Solkattens Eros / 1 Wagger Zagger
Skrällen: 9 Djang Limit
Rankingen A:12.9 B: 6.1.8.4.3.11 C:5.2.7.10

V86-5 2140m Auto
6 Let It Be Steel har bra form för dagen och han visade senast att skor inte är något större minus när han avslutade snabbt via open stretch till en andraplats i ett bra lopp för treåringar. Nu möter han förvisso äldre hästar men jag är inne på att Peter Untersteiner skulle kunna överta ledningen efter en bit och lyckas han med det borde han bli svårslagen.

1 Ninia´s Boy har en bedrövlig resultatrad med galopper, strykningar och kvallopp om vartannat och det var längesen han visade nåt på tävlingsbanan. Nu gör han en spännande debut hos Johan Untersteiner och skulle han ha fått ordning på honom finns det mycket att hämta ur den här hästen framöver.

8 Vasco måste också nämnas. Han har gjort det bra på V75 tidigare och det är alltid intressant när hästar debuterar för Robert Bergh. Om han är väl förberedd är det förmodligen han som besitter högst kapacitet i loppet och då kan han vinna den tunga vägen.

2 Hipster K är toppstammad med Sebastian K som far och Muscle Hill som morfar och han besitter förmodligen ett högt kunnande men det var absolut ingen häst jag tog till mig i debuten på svensk mark senast. Han öppnade inte speciellt fort från start och agerade trögt genom hela loppet. Han kan förmodligen betydligt mer än så men som betrodd är det ingen jag vill betala för , utan jag vill se honom prestera i lopp först.

Min Vinnare: 6 Let It Be Steel
Spets efter 500m: 6 Let It Be Steel
Skrällen: 1 Ninia´s Boy
Rankingen A: 6.1.8.B:2.4.14.5.3 C:10.13.12.11.15.7.9

V86-6 2140m Auto
3 Global Blessing vann trots en galopp senast i ett enklare gäng och det är en häst under utveckling som absolut kan vinna loppet om hon får ett bra lopp men det är ingen jag har tagit till mig än så länge och det känns som en favorit i fara. Hon kan öppna rätt snabbt från start och kommer hon till ledningen ökar såklart möjligheterna, men det är långt ifrån givet att hon når den positionen.

5 Livi Princess H.M har bra form för dagen och det är min spetsfavorit i loppet. Jag hoppas att man vill prova i den positionen även om det är tuffare emot nu men oavsett borde hon få en bra resa i den främre träffen och med nuvarande form borde hon kunna hävda sig väl här.

7 The Fastlove satt fast med gott om krafter på V75 i slutet av oktober och hon kan mycket men jag har varit rejält besviken på henne därefter och hon måste höja sig. Motståndet är annars lämpligt och normal sätt bör hon hävda sig väl.

6 Global Bellicosa är en riktig rysare i omgången. Hon svarade för flera bra prestationer i våras och verkar vara klart på gång nu igen. Näst senast satt hon fast med mycket krafter över mål och senast såg hon rapp ut när hon avslutade bra via open stretch till en tredjeplats. Nu åker dessutom den amerikanska vagnen på och till en 1 % är hon mycket spännande.

Jag tycker att loppet är vidöppet och tar hela nio hästar på mitt system.

Min Vinnare: 5 Livi Princess H.M
Spets efter 500m: 5 Livi Princess H.M / 3 Global Blessing
Skrällen: 6 Global Bellicosa
Rankingen A: 5.3.7.6 B: 15.14.13.1.2 C: 8.10.8.11.4.12

V86-7 2140m Volt
8 Use Face ska vara favorit och är en tänkbar spik i omgången. Han har inte alltid haft aktionen med sig men han har skött sig i tre raka starter vilket också har gett tre raka segrar. Peter Ingves får fortsatt förtroende bakom hästen och de verkar minst sagt trivas ihop. Han har kört hästen vid fyra tillfällen vilket har slutat med tre segrar samt en andraplats. Det här är en rejäl dam som inte räds dödens och har hon lyckats bibehålla sin fina form är det bra chans att hon slår ledaren utvändigt.

4 Bluehill’s Wind vann pliktskyldigt från ledningen senast utan att imponera. Näst senast hade hon vunnit på V75 om hon inte galopperat och hon kan bättre än vad hon presterade senast. Hon har gått bra med skor tidigare och samtliga segrar i karriären är tagna från ledningen. Nu kommer hon återigen sitta i tät och sedan får vi se hur pass modig hon är med Use Face utvändigt men om hon tävlar på topp kan hon utmana.

12 La Plus Belle orkade inte riktigt hela vägen senast efter en tuff körning i ett hårt V75-lopp men hon höll klart bra som fyra och nu går hon ner lite i klass. Jag hoppas att hon får ett lugnare lopp i ryggar nu och skulle det bli lite körning mellan ovan nämnda hästar kan hon avsluta riktigt fort till slut.

Min Vinnare: 8 Use Face
Spets efter 500m: 4 Bluehill’s Wind
Skrällen:
Rankingen: A:8 B:4.3.2.1.14.6 C:11.9.7.10.5.13.3

V86-8 1640m Auto
Vi har sparat det bästa till sist och jag tycker mig ha hittat riktigt bra jackpot-spik som i skrivande stund endast är spelad till 13%.
3 Wilson Knight orkade inte stå emot toppstammade Hipster Am från ledningen senast men han håller absolut toppform för dagen och jag tycker att det är lättare emot den här gången.
Han har förvisso inte vunnit ett enda lopp i år och slutat tvåa vid hela nio tillfällen och man kan såklart vara lite frågande till hans inställning den sista biten men han är i riktigt bra form för dagen och känns klart gynnad av den korta distansen och täta starter nu.
Jag tror att Claes Sjöström lyckas hålla ut 4 Mojo Express från start och kommer till ledningen och när distansen är kortare nu än senast borde chanserna att leda hela vägen vara mycket goda.

Motbud
4 Mojo Express kommer man säkerligen prova med en bit från start och tar han sig förbi invändiga Wilson Knight kan han såklart vinna loppet. Jag tror dock inte på det scenariot och att han dessutom måste tävla med skor känns som ett stort minus. Han har tävlat med skor vid sjutton tillfällen i karriären och har aldrig lyckats vinna med den balansen.

10 Hunter Montana har sett bedrövlig ut på slutet men han kan betydligt mer än så och var fin när han vann på distansen för tre starter sedan. Skulle det bli ett bra tempo på loppet är han inte borta om han är i normal författning.

Min Vinnare: 3 Wilson Knight
Spets efter 500m: 3 Wilson Knight
Skrällen: 10 Hunter Montana
Rankingen A:3 B:4.10.8.11.6.9.7 C:5.1.2.12

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming