DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bjerke & Solvalla 13/10

13 Oktober 2021 - 00:02

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Norge & Sverige närmare bestämt mellan Bjerke & Solvalla.
Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med tre spikar. 2 Hulken Sisu i den första avdelningen, 4 Force de Flandre i den tredje avdelningen och 6 Himalaya Sisu i den avslutande och åttonde avdelningen.

V86 Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 13/10
V86-1 2 Hulken Sisu
V86-2 1,2,3,4,7,9
V86-3 4 Force de Flandre
V86-4 4,8,9,10,12
V86-5 1,2,5,9,10,11,12
V86-6 2,3,4,5,7,9,11,12
V86-7 1,2,4
V86-8 6 Himalaya Sisu

5040 rader x 0,25 = 1260 kr

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 13/10
DD1: 1,2,4
DD2: 6 Himalaya Sisu

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2100m auto
2 Hulken Sisu känner vi igen här i Sverige sedan tidigare, han har nämligen tidigare tränats av Jerry Riordan. Men numera återfinns fyraåringen hos Frode Hamre. Som treåring tampades han mot kulltopparna i Sverige. För tre starter sedan var han ute i kval till Svenskt Travderby och avslutade starkt som trea bakom Önas Prince och Marre's Dreamboy. Han är inte speciellt kvick iväg från start vilket innebär att han inte kommer kunna utnyttja det fina utgångsläget på samma sätt som en startsnabb konkurrent. Men känslan är ändå att kusk och tränaren Frode kommer vara offensiv från start och då ska han ha bra chanser på att få överta ledningen i ett andraskede. Hulken Sisu besitter kunnande och kapacitet för att blanda sig i segertiden oavsett position här ikväll. Frode Hamre meddelar dessutom att detta är bästa chansen i loppet från hans stall och när då streckan sitter som de sitter i loppet så väljer jag att ta ställning direkt och spika.

Motbud
4 Global Undefeded är stallkamrat med Hulken Sisu, han gjorde comeback i den senaste starten och avslutade bra efter att luckan uppstått in på upploppet. Nu med lopp i kroppen kan vi förvänta oss en ännu bättre Global Undefeded ikväll. Han har visat att han kan öppna okej från start men samtidigt har han visat sig gå bra bakifrån också. Men känslan är ändå att Global Undefeded kommer laddas från start för att sen släppa till stallkamraten Hulken Sisu. Det är anmält barfota runt om för första gången vilket känns spännande. Ska ses som främsta mobutet i loppet på förhand.

Nämner även 8 Brage Hindø som inte är speciellt snabb från start och riskerar att hamna på vingel härifrån. Men Brage Hindø gynnas samtidigt av att det är få hästar med i loppet. Han lever på sin speed tillsut och skulle det klaffa med positionerna kommer han fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 2 Hulken Sisu
Spets efter 500m: 2 Hulken Sisu
Skrällen:
Ranking: A 2 B 4,8,5,1,3 C 7,6

V86-2 1640m auto
2 Racing Ribb är en mycket fartfylld sjuåring som i den senaste starten visade form genom att avsluta sista 700m via 1,10. Till kvällens start växlar man dessutom upp utrustningsmässigt och har anmält honom med amerikansk vagn och barfota runt om. Han kan öppna kvickt från start och jag tror Johan Untersteiner har siktet inställt på täten här. Väl i den positionen är också segerchansen bra. Men 68% i nuläget känns för högt.

9 Eddy West skulle ha startat på Solvalla under Kriteriehelgen men blev struken för feber. Vilket såklart också gör att formen är svårbedömd inför kvällens start. Men i grunden är detta en häst med hög kapacitet som ska duga bra i detta lopp. Han är rapp i benen och har en sylvass avslutning att tillgå. Så skulle de gå lite för fort där framme i början av loppet kommer Eddy West kunna profitera på det och avsluta snabbt den sista biten.

4 Betting Rebel är lite upp och ner i sina prestationerna men när han fungerar fullt ut är detta en individ med både bra fart och inställning. I den senaste starten visade han upp lite form via en rapp avslutnign. Distansen är bra och utgångsläget bör kunna innebära ett bra lopp för Betting Rebel.

1 McGarret har gjort två fina insatser efter uppehåll och bör vara nära formtoppen. Från bricka ett kan det vara han som får loppet ikväll och med lucka tillslut vet vi att han kan avsluta vasst,

3 Hollywood Story gjorde det bra under försommaren men fick efter det paus och återkommer nu som valack vilket kan ge fin effekt emellanåt. Trots att man inte startat på ett tag ska man inte nonchaleras här vid större gardering.

Min Vinnare: 2 Racing Ribb
Spets efter 500m: 2 Racing Ribb
Skrällen: 4 Betting Rebel
Ranking: A 2,9 B 4,1,3,7,5,6 C 8,10

V86-3 2600m auto
4 Force de Flandre har gjort det mesta rätt sedan hon kom till Lars M. Sövik. Hon har tre raka segrar på sitt konto och på de tolv starterna hon gjort för sin tränare har sju slutat med seger. Force de Flandre är tuff och rejäl vilket även segrarna skvallrat om, hon tål både tuffa upplägg och bra tempo på loppet så frågan är hur konkurrenterna ska ta sig an henne ikväll. Senast vann hon överlägset via 14,6 sista varvet på en smetig bana. Hon kan även öppna bra från start och ska således ha goda chanser på att hitta till ledning. Spets och slut? När även främsta motbudet på förhand 7 Looking Sharp är struken väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
5 Willy Invalley har stått för två bra insatser på de nya balansen barfota runt om. Nu finns risken att det blir skor, men ha koll på den infon närmare spelstopp. Skulle det bli barfota runt om igen ska man inte nonchalera denna nioåring trots risken att han behöver göra en hel del grovjobb själv.

Nämner även 2 Key To Happen som är jämn och stabil i sina prestationer. Han står bra inne i loppet på pengar och har även fått en bra utgångsläge. Key To Happen är garanterad ett lopp i den främre träffen och ska ses som en tidig skräll i loppet.

Min Vinnare: 4 Force de Flandre
Spets efter 500m: 4 Force de Flandre
Skrällen: 2 Key To Happen
Ranking: A 4 B 5,2,8,9,3 C 6,1,10

V86-4 2100m auto
8 Make Him Young gjorde det okej senast när man blev trea i ett tuffare lopp. Nu möter man återigen mer lämpligt motstånd och även om utgångsläget är långt ifrån det bästa så är detta en rejäl individ som tål att göra en del själv och ska ses med segerchans trots bricka åtta. Till kvällens start ska också Make Him Young lättas i balansen vilket känns intressant. Förstahäst, men givet att gardera i min bok.

Skrällen kan vara 12 Ted Trot som gjorde det bra senast. Då valde man att vara offensiv med 700m kvar till mål och intog dödspositionen och fullföljde sedan loppet bra via 1.11 i 700m. Gången före blev det startgalopp men Ted Trot visade efter den fin inställning och bra fart. Formen är bra och han tål att göra en del själv i loppet. Till endast 6% känns han intressant.

En häst som ytterligare är på gång är 9 Hypnotize. Han kommer mer och mer för varje start och står på tur för seger. Skulle ikväll kunna få smyga med i bra ryggar från bricka nio och när man garderar loppet ska han inte nonchaleras.

Nämner även 10 Vincent C.D. som fick göra grovjobbet i tredjespår sista 700 senast och fullföljde klart bra som trea. Han kommer med bra form till kvällens start och till låg procent är det intressant att gardera.

Min Vinnare: 8 Make Him Young
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Ted Trot
Ranking: A 8 B 12,9,10,4,6,7,2 C 5,1,3,11

V86-5 2100m auto
5 The Normal One håller fin form för dagen. För två starter sedan vann man enkelt i ett billigare lopp och senast visade man på nytt fint kunnande genom att bli två i mål via 14,5 sista 800 och fick endast se sig slagen av Run To You. Hittar man bara ner i ett vettigt utgångsläge från start så är man med och utmanar om segern här. Men i och med att det finns viss vinkel risk från bricka fem ikväll kommer jag gardera brett.

Skrällen är 12 Cuando Bailando som visade bra kunnande redan som treåring. Tävlingsdebuten vann man direkt och i blott hans andra start gick han i mål som trea via 14,7 över 2140m. Men sen satte en skada stopp som gjorde att säsongen inte blev som man tänkt. Cuando Bailando gjorde comeback i augusti och fick snällt lopp då. Men nu är fromurkavn i stigande riktning. I den senaste starten hade man kunnat ta första segern om det inte strulat som det gjorde för Cuando Bailando. Men man kanske kan få revansch ikväll istället. Utgångsläget är tufft, men hästen är rejäl och klaffar det bara någorlunda med positionerna här kommer han bli tuff att stå emot sista biten.

2 Jaipur B.R. lever på sin speed och och har ikväll ett bra utgångsläge. 2100m är ingen fördel men skulle hon nå ledningen från start och sen få bestämma tempo en bit av loppet kommer hon kunna bli en svår nöt att knäcka för konkurrenterna här.

Nämner även 11 Thai Manhattan som är en av de bättre treåringarna i Norge. Utgångsläget är iskallt, men vid större gardering ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 The Normal One
Spets efter 500m: 2 Jaipur B.R.
Skrällen: 12 Cuando Bailando
Ranking: A 5,12,2 B 11,1,10,9,8,14,13 C 6,7,4,15,3

V86-6 2640m auto
7 Teton Sweet Lindy är en gedigen häst som vann på V75 i våras och det verkar som att detta femåriga sto börjar närma sig toppformen igen. Även om det bel galopp senast visade Teton Sweet Lindy upp fin fart och detta är en stark tjej som kommer bli tuff att stå emot den sista biten för övriga. Hittar bara Markus B Svedberg ner i ett vettigt läge från start så är segerchansen bra felfri.

11 Bahama Passion var inte långt ifrån att kvala in till Stoderbyt för tre starter sedan. I den senaste starten såg hon fin ut som fastlåst med sparade krafter mot tuffa hästar. Formen är bättre än vad raden som går att utläsa ur resultatraden och hon ska streckas tidigt vid gardering.

Framhåller även 3 Fossens Wally som fick en dålig rygg senast men kunde ändå visa att formen är på topp via en rapp avslutning. Hon är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge ska hon kunna hitta till ledning ikväll. Väl i den positionen trivs Fossens Wally och har tre segrar på fyra försök.

12 J.J.Another Vinn gjorde det bra som tvåa bakom Maestro Crowe i den senaste starten och var då före några riktigt namnkunniga konkurrenter. Formen är på topp och även om utgångsläget inte är så bra så kan detta vara skrällen i loppet.

5 Green Mamba är en individ med hög grundkapacitet som ännu inte riktigt hittat formen efter sitt långa skadeuppehåll. Men till kvällens start är det anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande och det är inget man skulle testa för första gången om inte hästen känns på gång.

Min Vinnare: 7 Teton Sweet Lindy
Spets efter 500m: 3 Fossens Wally
Skrällen: 12 J.J.Another Vinn
Ranking: A 7,11,3 B 12,5,2,4,9,1,2 C 6,10

V86-7 1609m auto
4 A Perfect Dutchess har nu gjort tre starter för Frode Hamre och detta treåriga sto har gjort det bra varje gång. I den senaste starten var hon helt överlägsen och besegrade sina konkurrenter med ett helt upplopp! Med en liknande prestation ikväll blir hon svårt att stå emot för konkurrenterna. Men hon riskerar att få göra grovjobbet här och även om segerchansen även är god från den positionen så får hon inte ha en allt för dålig dag för att inte bli ordentligt utmanad.

1 Fidanza är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet initialt. Hon trivs med kort distans och för två starter sedan tog hon sig till ledningen och slog då 4 A Perfect Dutchess. Med ett liknande scenario ikväll känns 6% mycket lockande på strecken här.

Nämner även 2 Callas som är Frode Hamres andra häst i loppet. Hon har varit rejäl på slutet och kommer till kvällens start med två raka segrar. Kort distans är nog inte helt optimalt men skulle det bli tempo på loppet kan hon inte räknas bort ikväll.

Min Vinnare: 4 A Perfect Dutchess
Spets efter 500m: 1 Fidanza
Skrällen: 1 Fidanza
Ranking: A 4,1 B 2,9,6,10,5 C 7,3,8

V86-8 2140m volt
Vi avsluta V86 spelet med att spika, 6 Himalaya Sisu. Detta är en härdad individ som tampats i tuffa sammanhang på slutet. Senast var hon ute i ett Breeders' Crown försök på Färjestad, då blev hon fast med allt sparat bakom hästar Stoderby-tvåan Global Brilliance och Fifty Cent Piece som ju vunnit både Drottning Silvias Pokal och StoSprintern tidigare i år. Ikväll möter hon enklare motstånd på pappret och får dessutom skickliga Erik Adielsson i vagnen för första gången. Utan för mycket strul längs vägen ikväll blir hon svår att stå emot till slut. Spik.

Motbud
5 Primadonna Tile kommer från fomrstallet Johan Untersteiner. Detta är en avkomma efter Muscle Hill som är rapp i benen. Primadonna Tile skulle kunna vara den som sitter i ledningen tidigt ikväll. Väl i den positionen kommer sen Primadonna Tile vara främsta motbudet till min spik.

Nämner även 13 Nina Ginto som kommer med formen på topp. Motståndet ikväll är aningen enklare än vad Nina Ginto vanligtvis tävlar emot och kommer hon bara in i loppet från sitt dåliga utgångsläge är hon med och slåss om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 6 Himalaya Sisu
Spets efter 500m: 5 Primadonna Tile
Skrällen: 5 Primadonna Tile
Ranking: A 6 B 5,13,11,7,4,15,3,1 C 9,2,12,10,8,14

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming