Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Onsdag 18/5

17 Maj 2022 - 14:15

Onsdagens Europatips är en långfilm som löper över två dagar. Kupongen inleds på sprakande vis med Europa League-finalen från Sevilla innan playoff mot League One tar vid. Därefter följer samtliga matcher från Superettans åttonde omgång. Premier League ser till att vi kommer i mål. Häng med!


TV: Melker går för 13 rätt på Europatipset ikväll!!Spelstopp: 18.591. Eintracht Frankfurt - Rangers 2

Ramón Sánchez Pizjuán står värd för Europa League-finalen mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Båda aktörerna har tagit sig hit via ett urstarkt kontringsspel och det skulle inte förvåna om en omställning fäller avgörandet i denna tillställning heller. Rangers har ett mer prekärt truppläge än sina opponenter, men matchbilden är samtidigt en som spås gynna skottarna allra mest. Frankfurt är inte bekväma när de väntas föra en matchbild och den lågt streckade tvåan får inte missas. Med tanke på att detta är en final får det gärna täckas upp hela vägen på större bongar.

2. Northampton - Mansfield 1

Playoff mot League One där Mansfield vann den första semifinalen med 2-1 i lördags. Gästerna var det bättre laget över 90 minuter, men i den andra halvleken fick Northampton med sig det ack så viktiga reduceringsmålet. Hemma på Sixfields Stadium är värdföreningen erkänt svåra att tas med och kommer de bara upp i ansenlig nivå är detta långt ifrån över. Ettan ligger närmast till hands, men den streckas också därefter. Krysset agerar följeslagare när systemen växer.

3. Skövde AIK - Örebro 1

Över till den åttonde omgången av Superettan som inleds med ett spännande möte på Södermalms IP. Skövde är hemmahörandes på arenan och nykomlingarna kan knappast klaga på starten i andradivisionen. Med robust fysik och en spännande talang i form av Jack Cooper Love har värdarna tagit Superettan med storm. Örebro trivs inte på gräs och utanför skostaden har Kjäll och company haft svårt att prestera på kontinuerligt vis. Viktige Jake Larsson saknas på grund av avstängning och vi lockas inte alls av den övervärderade tvåan. 1X är ett fräckt val till rådande streck.

4. Utsikten - Landskrona 1

Utsikten har imponerat stort i egenskap av nykomlingar. Göteborgarna gick visserligen på en plump mot Jönköpings Södra, men det ska snabbt påpekas att förlusten präglades av en utvisning på Brandt. Han finns således inte med mot Landskrona, men det ska inte hindra Kiken från att återigen komma upp i nivå. BoIS har fyra raka utan förlust men har samtidigt överpresterat de underliggande siffrorna under denna period. 3-1 tappades sent till 3-3 mot Brommapojkarna och här slår de svartvita ur underläge. Ettan spikas till runt 50 procent.

5. Västerås - Jönköpings Södra 1

Jönköpings Södra kantas av interna stridigheter och kan mycket väl få finna sig i att slåss i botten den här säsongen. Spelmässigt ser smålänningarna inget vidare ut och 5-2-segern mot Utsikten ska det inte dras för stora växlar av. Gästerna gynnades av en utvisning men får svårt att upprepa bedriften på Iver Arena. I sin hemmaborg trivs Västerås bra och här ska de grönvita från gurkstaden ses med god vinstchans. Viktor Granath är en spännande spelare som kan avgöra detta på egen hand. Ettan singlas till mycket fin procent.

6. Örgryte - Trelleborg 1

Trelleborg har inledningsvis blandat och gett där framför allt spelet på resande tass inte rosar marknaden. I fjol vann skåningarna bara tre bortamatcher på hela säsongen och hittills har Trellehulla släppt in åtta av totalt elva mål utanför hemtrakterna. Örgryte har heller inte mycket att skriva hem om så här långt, men i dagarna kom ett tränarskifte som mycket väl kan ge Sällskapet önskad effekt. Gunnarsson har tagit över skutan och islänningen förfogar över ett minst sagt slagkraftigt manskap. Mot en bortasvag opponent spikar vi omedelbar effekt på Gunnarssons ankomst. Etta!

7. AFC Eskilstuna - Norrby 2

Skev streckning utan dess nåde förekommer i nästa fight där AFC Eskilstuna ska mäta svärd med Norrby. De förstnämnda har hittills gjort flest mål av samtliga i Superettan, men att snitta drygt två insläppta mål per match är samtidigt inte mycket att skryta med. Förr snarare än senare börjar poängtappen hagla in för AFC som inte alls går så säkra som tipparna tycks tro mot Norrby. Boråsarna står noterade för fem raka utan seger, men trots det är vi övertygade om att de står för en förbättrad insats mot ett överpresterande AFC. Tvåan fullkomligen dryper av värde och är en utmärkt chansspik!

8. Brommapojkarna - Östersund 1

Brommapojkarna visade fin moral när de hämtade upp 1-3 till 3-3 mot Landskrona. Stockholmarnas fysik och skicklighet vid fasta situationer blev avgörande i poängplocket och hemma på Grimsta IP får samtliga opponenter i Superettan slita hårt för besväret. Fjolårets poängmakare Cosic har börjat steppa upp och är en potentiell matchvinnare mot Östersund. Falkarna har som väntat inlett svajigt och är framför allt bedrövliga på resande fot. Ligger de rätt i sina positioner är en poäng inte otänkbar, men mer än så blir det inte. 1X är värdesäkrat.

9. Brage - Dalkurd X

Rivalmöte från Borlänge där succélaget Brage drabbar samman med före detta grannen Dalkurd. Masarna toppar tabellen tillsammans med Halmstad på 16 poäng efter en flygande start, men det gäller att hålla i hatten när tipparna går berserk på ettan. Brage är inga övermän på denna nivå och Dalkurd ska inte underskattas efter segern mot Skövde. Gästerna bröt då en negativ trend på fyra raka förluster och här kommer motivationen per automatik. Helgardera och jobba in minst en bortapinne till utsökt procent!

10. Öster - Halmstad 2

Halmstad har onekligen fått upp ångan med fem raka trepoängare. Sadat Karim visar toppform i de främre leden och i defensiven är HBK som vanligt väldigt svåra att få hål på. Av bara farten ska Haglunds gäng kunna stå för en stark insats även mot Öster, men tipparna är med på noterna. Tvåan streckas hårt och smålänningarna ska inte underskattas. Truppen innehåller flera namnstarka lirare i offensiven och värdarna kan absolut störa Halmstad när de har en bra dag. Åtminstone krysset bör finnas med bredvid tvåan.

11. Aston Villa - Burnley 1

Över till Premier League där vi inleder med Burnleys jakt på nytt kontrakt. 0-1 i nacken mot Tottenham var rättvist sett till matchbilden och blir The Clarets återigen poänglösa denna afton är de under giljotinen inför den sista omgången. Aston Villa är en lämplig opponent då värdarna inte har något att spela för, men Gerrards mannar är samtidigt det klart bättre laget i grunden. Villa har inte fått med sig poängen de förtjänat mot slutet och vid en ansenlig prestation råder inget tu tal om att ettan ligger nära till hands. Med rådande förutsättningar ska den dock inte lämnas allena. Gardera gärna med den lågt streckade tvåan.

12. Everton - Crystal Palace X

Ett övertänt Everton tappade 2-1 till 2-3 mot Brentford. Två utvisningar och undermåligt försvarsspel ställde till det för Lampards mannar som har en tuff avslutning framför sig. Ett svårspelat Crystal Palace och ett motiverat Arsenal väntar i de två sista omgångarna och The Toffees är ingen favorit att hålla i handen till överdriven procent. Palace visade moral när de sent kvitterade till 1-1 borta mot Aston Villa och Örnarna viker väldigt sällan ned sig över 90 minuter. De rödblå förfogar över flera potentiella matchvinnare som kan sänka ett darrigt Everton på egen hand. Alla tecken och injobb av den värdeladdade högersidan är rätt väg att gå.

13. Chelsea - Leicester 1

Chelsea föll återigen på målsnöret i en final mot Liverpool. Straffar avgjorde de blåkläddas öde i FA-cupfinalen där Mendy tilläts stanna kvar mellan stolparna. Det hjälpte dock föga, men i säsongens sista hemmamatch ska Chelsea inte ha några problem med att komma upp i nivå framför de egna fansen. Leicester har två raka segrar i ryggsäcken, men båda har kommit mot svagt motstånd. Här blir det flera resor tuffare emot och på Stamford Bridge kammar Vardy och company noll. Chelsea utnyttjar gästernas svajiga defensiv och vinner detta. Spikad etta trots hög streckning.

Kupongens kassaskåp

Chelsea

Chelsea nådde inte hela vägen fram i FA-cupfinalen, men mot ett defensivt ursvagt Leicester ska de blåklädda hållas klart högst. Ettan står stadigt allena på Stamford Bridge.

Varningens finger!

Crystal Palace

Everton har flera gånger bevisat att de inte är att lita på och en övervärderad etta ska inte stå ensam mot ett svårspelat Crystal Palace. Alla tecken ska med ögonaböj.144 rader
1. E. Frankfurt - Rangers 12
2. Northampton - Mansfield 1
3. Skövde AIK - Örebro 1
4. Utsikten - Landskrona 1
5. Västerås - J-Södra 1
6. Örgryte - Trelleborg 1
7. AFC Eskilstuna - Norrby 2
8. Brommapojkarna - Östersund 1x
9. Brage - Dalkurd 1x2
10. Öster - Halmstad x2
11. Aston Villa - Burnley 12
12. Everton - Crystal Palace 1x2
13. Chelsea - Leicester 1

864 rader
1. E. Frankfurt - Rangers 1x2
2. Northampton - Mansfield 1x
3. Skövde AIK - Örebro 1x
4. Utsikten - Landskrona 1
5. Västerås - J-Södra 1
6. Örgryte - Trelleborg 1
7. AFC Eskilstuna - Norrby 2
8. Brommapojkarna - Östersund 1x
9. Brage - Dalkurd 1x2
10. Öster - Halmstad x2
11. Aston Villa - Burnley 12
12. Everton - Crystal Palace 1x2
13. Chelsea - Leicester 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming