Stryktipset Tips Lördag 20/11

Publicerad på 18 Nov 2021 - 13:55

Tipsexperten

Tipsexperten

18 Nov 2021 - 13:55

Till helgen är äntligen brittisk fotboll tillbaka på riktigt. Stryktipset inleds av sju spännande matcher från Premier League där mötet mellan Liverpool och Arsenal sticker ut allra mest. Därefter är det The Championship som gäller för hela slanten. Plattan i mattan!

Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt system!
150 kr/andelen – Melkers vinnarsystem! – KLICKA HÄR för köp!
200 kr/andelen – TV-systemet! KLICKA HÄR för köp!
300 kr/andelen i ett toppsystem! KLICKA HÄR för köp!


Spelstopp: 15:591. Liverpool - Arsenal 1

Smällkaramellen låter inte vänta på sig då vi inleder på Anfield. Liverpool inkasserade säsongens första förlust innan uppehållet då West Ham blev övermäktiga. Ingen skugga ska falla över Klopp och companys inledning som varit urstark, men nämnas bör att de rödklädda är hårt drabbade av avbräck denna afton. Mané, Firmino, Henderson, Robertson och Keïta är bara några av lirarna som ser ut att missa mötet med Arsenal. The Gunners får således knappast en bättre möjlighet att plocka poäng på Anfield. Åtminstone krysset bör finnas med.


2. Watford - Manchester United 2

Uppehållet kom lägligt för Manchester United som bara vunnit en av de sex senaste matcherna i Premier League. Pogba och Varane är jobbiga avbräck inför trippen till Vicarage Road, men det går samtidigt inte att komma ifrån det faktum att Watford är ett av ligans sämsta lag. Den underliggande statistiken vittnar om att Ranieris manskap är i botten för att stanna och mot lirare som Ronaldo, Fernandes och Rashford kan värdarna inte mäta sig. United vinner komfortabelt. Spikad tvåa.


3. Wolverhampton - West Ham X

Oviss tillställning från Molineux där Wolverhampton ska mäta svärd med West Ham. Vargarna föll klart senast mot Crystal Palace, men dessförinnan fanns flera imponerande insatser i ryggen. Lyckas Bruno Lages adepter hävda sig på defensiva fasta situationer kan de absolut störa West Ham. Gästerna blev första lag att slå Liverpool denna säsong och The Hammers fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Med det sagt streckas tvåan för högt och garderingar rekommenderas då detta i grunden är två jämna lag. Helst alla tecken.


4. Norwich - Southampton 2

Dean Smith har anställts för att rädda kontraktet åt Norwich, en uppgift som blir allt annat än enkel. Bortsett Teemu Pukki finns väldigt få spelare som hade tagit sig in i andra lag i Premier League. Smith är dock en skicklig tränare och effekten av en ny röst ska inte sopas under mattan. Southampton är inne i en fin period med två raka 1-0-segrar och fyra raka utan förlust, men given är inte tvåan på Carrow Road. Särskilt inte då den ser ut att springa en bra bit över 50 procent. Krysset är ett lämpligt komplement.


5. Aston Villa - Brighton 1

Dean Smith fick sparken efter fem raka förluster och ny på Aston Villas tränarbänk är istället Steven Gerrard. Någon markant ändring i spelet är inte att vänta hos Villa, men vi kan räkna kallt med att värdarna kommer springa ut inför ett kokande Villa Park. Brighton saknar sin avstängda burväktare Sánchez och Fiskmåsarna har faktiskt sex raka utan seger i ligaspelet. Det är en svit vi ser fortsätta även efter denna tillställning. Till vad som ser ut att bli sunda streck är ettan en trevlig spik.


6. Newcastle - Brentford 2

Newcastle är fortsatt ensamma om att ännu inte ha vunnit och med fem poäng upp till säker mark börjar det blåsa snålt i norr. Eddie Howe har en brant uppförsbacke framför sig och det är direkt nödvändigt att den nya tränaren får igång sin gamla adept Callum Wilson. Det blir dock inte enkelt att avfärda Brentford. Nykomlingen är angelägna om en stark prestation efter fyra raka förluster. Sett till respektive lagbygge är The Bees längre fram i utvecklingen och den lågt streckade tvåan tornar upp sig som en fin värdespik. Brentford tar sig samman och vinner.


7. Burnley - Crystal Palace 1

Premier League går i mål på Turf Moor där Burnley går in med gott gry efter resultaten innan uppehållet. 3-1-vinsten mot Brentford följdes upp av starka 1-1 borta mot Chelsea. Cornet har varit en positiv injektion hos The Clarets och tillsammans med Wood och McNeil finns en jobbig trio att hantera för Crystal Palace. Patrick Vieira har fått ordning på gästernas defensiv, men i andra änden finns mer att jobba på. Tipparna går hårt åt tvåan och då svarar vi med att vända på klacken. 1X spelas.


8. Bristol City - Blackburn 2

Vidare ner till The Championship där två ojämna herrskap drabbar samman på Ashton Gate. Bristol City har förtvivlat svårt att vinna matcher i egen borg och Nigel Pearson bör vara desperat efter en trepoängare om han ska behålla jobbet. Kunnandet i truppen finns där och mot ett svajigt Blackburn vill vi inte räkna bort The Robins. Gästerna lyckades skaka av sig hemska 0-7 i nacken mot Fulham genom att betvinga Sheffield United med 3-1, men trots den höga höjden går det inte att lita på Blackburn. Gubben (etta-tvåa) är ett klokt val.


9. Huddersfield - West Bromwich X

West Bromwich har en trupp för att kunna ta sig direkt upp i Premier League, men ute på plan har The Baggies svårt att få spelet att stämma. Offensiven är för långsam och lyckas Huddersfield sätta defensiven finns god chans till poäng hemma på John Smith’s Stadium. The Terriers har ett stabilt grundspel att luta sig mot, men värdarna är samtidigt sårbara vid fasta situationer. En spelform som West Bromwich trivs ypperligt med. Känslan är att vad som helst kan hända i West Yorkshire och därför föredras alla tecken.


10. Hull - Birmingham 1

Birmingham gick på uppehåll med tre segrar på de fyra senaste. Lee Bowyer har därmed lyckats vända på den negativa trenden från inledningen, men gästerna är inte ett lag som bara åker och hämtar tre poäng från någon opponent på denna nivå. Hull tog en blytung seger mot Barnsley och är det någonstans Tigrarna ska plocka sina poäng i jakten på nytt kontrakt är det hemma på MKM Stadium. Svenska folket ser ut att ha svårt att välja sida och då nöjer vi oss med 1X.


11. Middlesbrough - Millwall X

Neil Warnock har gjort sitt i Middlesbrough och istället har Chris Wilder tagit över tränarsysslan. Boro har kapacitet för att utmana om en playoff-plats, men insatserna behöver stabiliseras innan vi väljer att lita på värdarna. Över 50 procent på ettan är alldeles för mycket. Millwall är på samma nivå rent spelmässigt och bara två förluster på åtta bortamatcher skvallrar om att Lejonen sällan dippar i sina prestationer. Offensiven är dock gles och mycket talar för att en målsnål historia är att vänta på Riverside Stadium. Spikkrysset är därmed en fräck lösning.


12. Preston - Cardiff 2

Efter den urstarka segern mot Bournemouth följde Preston upp med att förlora klart borta mot Nottingham. Den förstnämnda insatsen har fastnat på näthinnan hos tipparna som målar upp Preston till våldsamt stora favoriter när Cardiff kommer på besök. Det kan vi inte köpa. Walesarna tog en förlösande trepoängare mot Huddersfield precis innan uppehållet och kan Kieffer Moore och company fortsätta på samma vis kommer de att klättra raskt i tabellen. Värdet till höger är det enda av intresse. X2 spelas.


13. Reading - Nottingham 2

Readings taskiga ekonomi har inneburit poängavdrag och vips är The Royals inblandade i bottenstriden. Spelet har med handen på hjärtat inte lovat mycket mer och av någon outgrundlig anledning målas ettan upp som klar favorit när Nottingham står på andra sidan. Då är det bara att tacka och ta emot. Sherifferna har något stort på gång tillsammans med skicklige Steve Cooper och det skulle inte förvåna om gästerna är med i kampen om en playoff-plats till våren. Här tar de ett steg mot en sådan placering. Tvåan är en läcker spik.


Kupongens kassaskåp

Manchester United

Ole Gunnar Solskjaers resa mot en mer bekväm arbetsplats inleds på Vicarage Road. Watford är för dåliga för att kunna mäta sig med Manchester United.


Varningens finger!

Cardiff

Preston streckas upp som om de vore Manchester City i The Championship. Det är de inte. Cardiff är minst lika bra som The Lilywhites och X2 är det enda av intresse.144 rader
1. Liverpool - Arsenal 1
2. Watford - Man United 2
3. Wolves - West Ham 1x2
4. Norwich - Southampton x2
5. Aston Villa - Brighton 1
6. Newcastle - Brentford 2
7. Burnley - Crystal Palace 1x
8. Bristol City - Blackburn 12
9. Huddersf. - West Brom 1x2
10. Hull - Birmingham 1x
11. Mboro - Millwall x
12. Preston - Cardiff 2
13. Reading - Nottingham 2


864 rader
1. Liverpool - Arsenal 1x
2. Watford - Man United 2
3. Wolves - West Ham 1x2
4. Norwich - Southampton x2
5. Aston Villa - Brighton 1
6. Newcastle - Brentford 2
7. Burnley - Crystal Palace 1x2
8. Bristol City - Blackburn 12
9. Huddersf. - West Brom 1x2
10. Hull - Birmingham 1x
11. Mboro - Millwall x
12. Preston - Cardiff x2
13. Reading - Nottingham 2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto