Spelbloggar

DrTrav

V64 Tips Solvalla Fredag 27/3

27 Mars 2020 - 12:45

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-3 på nummer 7 AmazingSurpriseNO som gjorde debut i ny regi för Anna-Karin Rundqvist i ett V86 lopp på Solvalla senast. Hon slog då på en galopp i första kurvan och tappade position och 20-talet meter innan hon ställde sig och sedan så blev det en invändig löpning men när hon tog sig loss på den sista bortre långsidan så kom hon med en mycket vass avslutning och var då först i mål. Här har hon ett spår lite långt ut men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten med liknande spurt som senast. Vinnarodds 3.90 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Solvalla Fredag 27/3
V64-1 4,5,9
V64-2 1,2,3
V64-3 7 AmazingSurpriseNO
V64-4 2,7,9,10
V64-5 1,6,7
V64-6 1,4,6,7,9,12

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Solvalla Fredag 27/3
DD1: 6 Djokovic
DD2: 1,4,6,7,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Joe Frazier Boko gjorde första starten sedan november senast och fullföljde då klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Will I Am. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han tävlade barfota fram för första gången senast och det föll väl ut för han travade mycket bättre än tidigare så det blir den balansen igen. Kan Per Lennartsson servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden nu så han ska räknas tidigt här.

5 Tinten gjorde bara en start under hela fjolåret men i år har han plockat två andraplatser på lika många starter. Senast så tog han över ledningen med varvet kvar men kunde inte stå emot Empir Brick den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen. Han borde nog ha vunnit det loppet men han kan bättre än vad han visade då så är Mattias Djuse på offensiven så kan han nog ta över ledningen smärtfritt från nummer 3 E.V.Mici som kan ta ledningen inledningsvis men den hästen är bättre med ett rygglopp så jag tror den släpper och då kan det vara läge för en efterlängtad seger för Tinten, 4 Berberis är ingen stjärna som har gått segerlös i de sjutton senaste starterna. Nu har han ett lopp i kroppen så han kan vara bättre till den här starten och den här gången så ska han tävla barfota fram för att Pasi Aikio vill få lite mer fart på honom så kan Örjan Kihlström hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han smälla till med en seger här.

Min Vinnare: 9 Joe Frazier Boko
Spets efter 500m: 5 Tinten
Skrällen: 4 Berberis
Ranking: A 9 B 5,4,12,3,7,10,11 C 1,2,6,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Emma Rae hade innerspår bakom bilen och var chanslös på ledningen men när hon hittade loss från tredje invändigt i slutsvängen så kom hon med en bra avslutning men åt Classic Gal som vann från ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med andraplatsen. Här sitter hon i andraspår omgående och kan hon få ett passande lopp i ryggar fram tills Kim Eriksson väljer att sätta in slutstöten så kan hon bli svår att stå emot den sista biten. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

1 Camelita gjorde ett bra lopp i dödens på den ledande Devs Definitif men kunde inte gå i närkamp utan hon fick nöja sig med andraplatsen bakom denne näst senast. Hon kan öppna bra så här tror jag det kan bli spets eller vinnarhålet och då kan hon vara med och utmana om segern här, 3 Cala Mayor De B. vann två av fyra starter ifjol som tvååring. Nu kommer hon ut i årsdebut och hon är väl förberedd och kort distans har hon visat tidigare att hon trivs på så Per Lennartsson tror på en fin insats direkt i comebacken här och då kan hon blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 2 Emma Rae
Spets efter 500m: 1 Camelita
Skrällen: 7 Another Lucky Day
Ranking: A 2 B 1,3,7,6,9,11 C 10,4,5,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 AmazingSurpriseNO som gjorde debut i ny regi för Anna-Karin Rundqvist i ett V86 lopp på Solvalla senast. Hon slog då på en galopp i första kurvan och tappade position och 20-talet meter innan hon ställde sig och sedan så blev det en invändig löpning men när hon tog sig loss på den sista bortre långsidan så kom hon med en mycket vass avslutning och var då först i mål. Här har hon ett spår lite långt ut men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten med liknande spurt som senast.

Vid gardering kan 4 Xanthis Daiquiri som gick en hygglig avslutning till andraplatsen bakom en överlägsen Frodo S. senast vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara med och utmana om en framskjuten placering här. Barfota runt om för första gången kan ha en god effekt, 5 Ready Doc tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så höll han bra men han fick ge sig med knapp marginal när Starbec's A. To Z. tog sig förbi. Kan han komma till spets på nytt och få trolla bort en del av loppet i täten så kan det räcka en bit här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 7 AmazingSurpriseNO
Spets efter 500m: 5 Ready Doc
Skrällen: 4 Xanthis Daiquiri
Ranking: A 7 B 4,5,6,1,2,12,3,10 C 9,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Iron Creek galopperade i ett tidigt skede men kom tillbaka bra och räddade fjärdepriset i ett lopp som vanns av AmazingSurpriseNo för fyra starter sedan. Det följde han upp med en seger på Bergsåker. Senast så var han ute i ett V75 lopp och då fick han aldrig riktigt fritt utan kom i mål med en del sparade krafter. Jörgen Sjunnesson som sitter i vagnen nu har vunnit med honom tidigare och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden igen, 7 Manuzio Hanover har lämnat Stefan "Tarzan" Melanders träning och kommer nu ut i en intressant debut för Kenneth Haugstad. Kan han hitta ner i en vettig position så kan han vara en vinnare direkt i comebacken här. Första rycktussar nu är intressant.

2 Eddy West gjorde årsdebut senast och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han tog då ledningen men släppte och avslutade sedan positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Jackpot Tooma. Han är kvick iväg så med ledningen inom räckhåll hår så är det inte säkert att Göran Wester vill släppa om han når täten och då kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Jas satt djupt ner i kön men kom med en mycket vass avslutning i vida spår och spurtade in till andraplatsen bakom L.L.Royal som vann det loppet senast. Han gick barfota runt om då och såg ut att trivas med det och han är anmäld så även nu så kan Oskar Svanberg få till en bra styrning så har han en vass spurt att ta till och då kan han nypa en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Iron Creek
Spets efter 500m: 2 Eddy West
Skrällen: 2 Eddy West
Ranking: A 10 B 7,2,9,5,11,8,1,12 C 6,3,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Djokovic har vunnit 4 av 9 starter så här långt i karriären men han har också gjort bort sig med galopp vid fyra tillfällen så han är inte att lita på. Den starten han var tvåa i så höll han till kort från ledningen när Upset Face tog sig förbi i uttagningsloppet till Kriteriet. I årsdebuten senast såg han bra ut tills han galopperade bort en bra placering i den sista kurvan. Felfri här så tror jag att Mattias Djuse kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och från spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

7 Uret satt långt ner i kön innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och han fick ingen draghjälp på vägen men han fullföljde ändå klart godkänt till femteplatsen i ett V86 lopp som My Sweden vann från ledningen senast. Kan Örjan Kihlström hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten här, 1 Frankenstein Am gick bra som tvåa bakom Uret i årsdebuten näst senast men senast så gjorde han bort sig med galopp men det var inte slutsålt i det läget. Han är kvick iväg och kan få ett bra lopp i spets eller vinnarhålet här och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Djokovic
Spets efter 500m: 6 Djokovic
Skrällen: 8 Avena Jet
Ranking: A 6 B 7,1,8,11,4 C 5,12,2,9,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Vichy Grif var näst senast ute i ett V75 lopp på Mantorp och satt då djupt ner i kön men hon spurtade godkänt i skymundan men var chanslös att plocka något så det slutade med en sjundeplats bakom Princess S.W. som vann väldigt lätt från ledningen. Gången efter det så galopperade hon bort sig innan start. Felfri nu och om hon kan få hjälp med tempot så har hon en vass spurt att ta till och då kan det vara läge för en seger.

7 Give Me Ten höll undan till en säker seger från ledningen senast. Han är kvick iväg så kan han komma till täten smärtfritt är mycket vunnet men det är inte säkert för det finns startsnabba hästar invändigt men om Erik Adielsson kan ramla ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt.

1 Maximus M.M. gjorde årsdebut i ett V86 lopp på Solvalla senast. Han fick då en fin löpning i vinnarhålet men kunde sedan inte så mycket utan fick nöja sig med femteplatsen bakom Mr Southwind som vann från spets. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han är kvick iväg så det är inte omöjligt att Anders Eriksson provar i ledningen om han kommer dit eller i annat fall så kan det bli vinnarhålet igen och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten, 9 Dexter Brick har visat gott kunnande och han vann bl.a. ett Klass I försök på Färjestad för fyra starter sedan och kommer nu ut i årsdebut här. Han har en vass spurt att tillgå så kan Mattias Djuse sitta bra till när det ska avgöras så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 12 Vichy Grif
Spets efter 500m: 7 Give Me Ten
Skrällen: 4 Die Kaiserin
Ranking: A 12 B 7,1,9,6,4,5,10,2 C 11,8,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Tipsexperten

Topptipset Tips Fredag 27/3

27 Mars 2020 - 09:09

Topptipset fredag 27 mars är öppet för spel! Våra längre analyser, system, spelförslag och Topptipset tips utgår dock tyvärr. Då det enbart är vitryska Premier League-matcher på kupongen. Utspridda över tre dagar. Några kortare tips följer dock här...

Vi har även några mer utförliga rekar på den vitryska ligan under Läsarnas Speltips.

Missa inte att bet365 livestreamar alla matcher från vitryska Premier League. KLICKA HÄR för att se matcherna.

1 T.Zhodino - Belshina 1
Streckfördelning 1X2: 65-21-14
bet365-odds 1X2: 1.53 - 4.00 - 6.00
bet365 livestreamar matchen

2 FK Ruh Brest - BGU Minsk X
Streckfördelning 1X2: 35-29-36
bet365-odds 1X2: 2.70 - 3.50 - 2.37
bet365 livestreamar matchen

3 S Slutsk - Dinamo Brest 2
Streckfördelning 1X2: 17-25-58
bet365-odds 1X2: 6.00 - 4.20 - 1.44
bet365 livestreamar matchen

4 Slavia Mozyr - FC Bate Borisov 2
Streckfördelning 1X2: 8-14-78
bet365-odds 1X2: 8.00 - 4.50 - 1.36
bet365 livestreamar matchen

5 FC Minsk - Dinamo Minsk 1
Streckfördelning 1X2: 33-33-34
bet365-odds 1X2: 3.50 - 3.10 - 2.10
bet365 livestreamar matchen

6 Gorodeya - Soligorsk 2
Streckfördelning 1X2: 18-28-54
bet365-odds 1X2: 5.00 - 3.60 - 1.61
bet365 livestreamar matchen

7 W. Smolevichi - Isloch (neutral plan) X
Streckfördelning 1X2: 29-32-39
bet365-odds 1X2: 4.20 - 3.60 - 1.75
bet365 livestreamar matchen

8 Neman Grodno - Vitebsk 1
Streckfördelning 1X2: 35-30-35
bet365-odds 1X2: 2.30 - 3.00 - 3.00
bet365 livestreamar matchen

Spelförslag Topptipset 27/3:
1. Torpedo Zjodino - Beshina 1
2. Rukh Brest - BGU Minsk 1X2
3. FK Slutsk - Dinamo Brest 1X2
4. Slavia Mozyr - Bate Borisov 2
5. FK Minsk - Dinamo Minsk 1X2
6. Gorodeja - Soligorsk 2
7. Smolevitji – Isloch 1X2
8. Neman Grodno - Vitebsk 1X2

243 rader = 243 kronor

Lämna in ditt system hos Svenska Spel

I övrigt är utbudet för betting och odds på fotboll är numera kraftigt begränsat och spelmöjligheterna få. bet365 och Unibet är normalt de bolag med störst utbud på fotboll vad gäller antal ligor och matcher. Så besök deras hemsidor för att se vad som finns tillgängligt.

I skrivande stund går det att spela på diverse träningsmatcher. Många från Sverige. Och vad gäller ligaspel så är vi begränsade till högstadivisionerna i Nicaragua, Burundi och Vitryssland. Och ett antal specialmatcher från Ryssland med kortare speltid.

I Europa är alla stora och populära ligor uppskjutna. Det inkluderar bland annat följande divisioner som normal brukar kunna vara en del av Topptipset.

Uppskjuten fotboll i Europa:
Bundesliga Tyskland
La Liga Spanien
Ligue 1 Frankrike
Eredivisie Holland
Premier League England
Championship England
Premiership Skottland
Super Lig Turkiet
Jupiler League Belgien

Situationen ser nu likadan ut i de flesta delar av världen. Inga matcher spelas i MLS i USA och Kanada och detsamma gäller i Ryssland där man till slut valde att ställa in ryska Premier League.

I Kina diskuterar man dock att den kinesiska högstadivisionen Super League, eller CSL som den även kallas, ska starta som planerat i april. Det återstår dock att se om så blir fallet.

Vi kommer att fortsätta uppdatera er läsare kontinuerligt med den senaste infon. Och hoppas att alla populära poolspel är tillbaka så snart det är möjligt.

Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 29/3

27 Mars 2020 - 08:31

Då det fortsatt inte spelas någon fotboll i de större och viktigaste länderna är det inte möjligt för Svenska Spel att lansera någon Europatipset-kupong den här helgen. Det gäller såklart även oss på Rekatochklart och våra Europatipset tips söndag 29 mars utgår.

Det här gäller även övriga spelbolag där det nästan inte finns någon betting eller odds på fotboll alls nuförtiden. Världens största spelbolag bet365 är den bettingsida med störst utbud så besök deras sida för det som finns tillgängligt och den senaste informationen.

Vad gäller toppligorna i Sverige är de uppskjutna på obestämd tid. I nuläget vet ingen när Allsvenskan och Superettan startar även om man preliminärt planerar att dra igång säsongen i juni.

Spanien och Italien har stora problem och där kommer inga matcher spelas under söndagen. Nedan listar vi de matcher i La Liga och Serie A som skulle spelats i helgen men som nu är uppskjutna. Detsamma gär för Bundesliga i Tyskland, Ligue 1 i Frankrike, Eredivisie i Holland och såklart även för Premier League i England och all brittisk fotboll.

La Liga – Spanien:
Sevilla v Barcelona
Real Sociedad v Real Madrid
Celta Vigo v Alaves
Espanyol v Levante
Mallorca v Leganes
Atletico Madrd v Valladolid
Valencia v Osasuna
Athletic Bilbao – Betis
Granada v Villarreal
Getafe v Eibar

Serie A – Italien:
Lazio v Milan
Inter v Bologna
Juventus v Torino
Cagliari v Atalanta
Napoli v Roma
Sassuolo v v Lecce
Brescia v Verona
Sampdoria v SPAL
Parma v Fiorentina
Udinese v Genoa

Vi vet inte nuläget inte när våra analyser, förslag och tips på Europatipset är tillbaka. Men vi kommer att fortsätta att uppdatera våra läsare med den senaste infon så fort vi får den.

Ha en trevlig helg och på återseende när den här fantastiska spelformen är tillbaka.

Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 28/3

26 Mars 2020 - 23:50

Då inga matcher från de största och bästa ligorna i Nordamerika, Ryssland eller Europa nu spelas är dagens spel inställt. Vi kan därför inte erbjuda några Powerplay tips lördag 28 mars.

Under helgen skulle det spelats en rad matcher i Nordamerika. Vi listar de mest intressanta matcherna i NHL nedan. Tyvärr kommer ingen av dessa matcher spelas.

NHL lördag 28 mars:
Boston Bruins vs Florida Panthers
Detroid Red Wings vs Washington Capitals
Tampa Bay Lightning vs New York Rangers
Montreal Canadiens vs New York Islanders
Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs
Dallas Stars vs Columbus Blue Jackets
Minnesota Wild vs Buffalo Sabres
Arizona Coyotes vs Nashville Predators
Vancouver Canucks vs Anaheim Ducks

NHL söndag 29 mars:
Philadelphia Flyers vs Pittsburgh Penguins
Boston Bruins vs Vancouver Canucks
Chicago Blackhawks vs Los Angeles Kings
New Jersey Devils vs Carolina Hurricanes
Winnipeg Jets vs Vegas Golden Knights
St. Louis Blues vs Minnesota Wild
Edmonton Oilers vs Anaheim Ducks
Colorado Avalanche vs Nashville Predators
San Jose Sharks vs Arizona Coyotes

NHL är världens bästa hockeyliga och består av Eastern Conference och Western Conference. Först spelas en grundserie och sedan ett slutspel som kallas Stanley Cup. Det är i nuläget oklart om det kommer bli något slutspel överhuvudtaget under årets säsong. För tillfället spelas inga ishockey-matcher i USA och Kanada och det finns därför inga odds eller betting på dessa ligor.

I Sverige är SHL och Hockeyallsvenskan inställd. Det går heller inte att betta på Division 1. Detsamma gäller alla stora europeiska ligor och matcher. Läget är nattsvart och Svenska Spel kan därför inte sätta ihop någon kupong och vi kan inte erbjuda några Powerplay tips.

Det går att spela på några matcher från Vitryssland och en del vänskapsmatcher. Men dessa är av mycket låg kvalitet. Som det ser ut nu får vi nog vänta på nästa säsong innan någon vettig ishockey kommer att äga rum. bet365 erbjuder det största utbudet för hockey. Kolla in deras hemsida för den senaste infon och vad som går att betta på.

Vi återkommer med mer information så fort vi har den.

Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
DrTrav

V65 Tips Bergsåker Fredag 27/3

26 Mars 2020 - 18:16

På fredag avgörs V65 spelet på Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V65-1 på nummer 6 Faster Than You som vann två av tre lopp när han bytte till Robert Berghs träning i höstas. Nu kommer han ut i årsdebut men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback och här tror jag att han körs fram mot ledningen när tillfälle ges och från spets så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V65-5 på nummer 5 Hail Mary som vann fem av sex starter som treåring och visade mycket hög klass. Den enda gången han inte vann var i kvalet till Kriteriet när han slutade oplacerad. Nu handlar det om årsdebut men jag tror att ingen svarar när Robert Bergh sänder framåt och från spets här så blir han svårstoppad även om det säkert inte är någon toppform nu. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan göra lite jobb på egen hand så oavsett så tror jag han har god chans till seger här. Vinnarodds 1.35 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V65 Tips Bergsåker Fredag 27/3
V65-1 6 Faster Than You
V65-2 1,2,4,5,6,7,8,9,10,12
V65-3 8,9
V65-4 1,2,3,5,9,12
V65-5 5 Hail Mary
V65-6 1,2,3,4,5,7

720 rader x 1 = 720 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Faster Than You som vann två av tre lopp när han bytte till Robert Berghs träning i höstas. Nu kommer han ut i årsdebut men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback och här tror jag att han körs fram mot ledningen när tillfälle ges och från spets så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Indine Keeper som tog över ledningen med knappa varvet till mål och från den positionen så såg hon ut att gå mot segern men Anders And kom med en stark avslutning och tog sig förbi kort före mål senast vara tänkbar. Nu är hon anmäld barfota runt om och blir det så till loppet så är det första gången hon tävlar så och det kan ge en extra växel så kan Emilia Leo servera henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget, 10 Bright Memphis har stora problem med att hålla sig i rätt gångart för han har galopperat i de sju senaste loppen. I årsdebuten senast så var han aldrig med segerchans men han spurtade okej i skymundan långt bakom en överlägsen Expendables. Skulle han behaga sköta sig nu så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Faster Than You
Spets efter 500m: 6 Faster Than You
Skrällen: 10 Bright Memphis
Ranking: A 6 B 4,10,11,5,9,3,8 C 12,2,7,1
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tio hästar, 2 Sundbo Söjt har galopperat i fem av sex starter hittills. Näst senast när hon gjorde debut i ny regi för Robert Skoglund så skötte hon sig och då blev det också en seger från ledningen. Kan hon hålla ordning på benen här och om Rikard N Skoglund som kör hästen nu kan servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget, 1 Eld Tekno är en toppstammad treåring som har gjort en start tidigare. Det blev en väldigt enkel seger i ett billigt gäng då men nu blir det tuffare motstånd. Med en lyckad start ur volten här så kan Ulf Ohlsson sitta i ledningen in i första kurvan och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Tornadogutten har gjort en start tidigare och den slutade med seger. Han fick då ett lopp långt bakom den ledande Nova Tabac som hade öppnat upp en stor ledning men på den sista bortre långsidan började krafterna sina för ledaren och då närmade sig Tornadogutten meter för meter och på upploppet så avgjorde han till en säker seger. Nu är det halvvarvet kortare distans men om Robert Skoglund kan ge honom ett bra lopp så kan han vara långt framme på nytt, 7 Slotts Rigel har ännu ingen seger efter fyra starter. Kan Mats E Djuse som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 2 Sundbo Söjt
Spets efter 500m: 1 Eld Tekno
Skrällen: 8 Ronja N.N.
Ranking: A 2,1 B 4,7,5,6,8,12,9,10 C 13,3,11,14,15
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 No Business var duktig vid vinsten näst senast. Hon klev då fram utvändigt om den ledande Seven Seas med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så knäckte hon ledaren och gick undan till en säker seger. Senast var hon ute i ett Margareta lopp på Solvalla och fick då vandra i dödens på nytt och det blev för tufft och hon tappade mycket och slutade oplacerad. Här sitter hon i andraspår omgående och nu tror jag att Emilia Leo söker ett lopp i ryggar och får hon spara speeden fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här.

8 Gigaro Am vann inget lopp för sin tidigare tränare Markus Pihlström men kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Robert Bergh. Innerspår i volten här men om han kan få smyga med så kan han bli farlig om han kan hitta loss i god tid före mål, vid ytterligare gardering kan 5 Loaded Noah som kommer ut i årsdebut här vara tänkbar. Femtespår i volten är inte optimalt men vid felfri avgång så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud. Barfota runt om för första gången kan vara intressant, 6 Armida F.B. drar en del streck för hon kanske kan komma till spets här om kusken prickar starten men jag tror ändå hon får svårt att hålla undan till seger.

Min Vinnare: 9 No Business
Spets efter 500m: 6 Armida F.B.
Skrällen: 7 Jessica Boko
Ranking: A 9,8 B 5,6,7,1,3 C 2,11,4,10
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Höstbo Elis galopperade bort sig i ett V75 lopp på Bergsåker senast. Innan det misslyckandet så var han duktig när han klev fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och från den positionen så sänkte han sitt motstånd till seger. Felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Ludwig Wickman kan få till en bra styrning så han ska räknas tidigt här, 1 Rebekka har ett intressant läge med endast en motståndare på startvolten. Jag tror att Magnus A Djuse provar i ledningen inledningsvis och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger. Skulle det komma någon mer betrodd tidigt så kanske hon släpper och kan då vara intressant från vinnarhålet.

12 Hvalstad Odin står med hela 60 meters tillägg och det kan bli tufft att plocka in jämfört med hästarna på startfållan fast distansen är lång så kan han få lite draghjälp under slutrundan så är han stark den sista biten och kan då dyka upp i segerstriden här, 2 Rappodina har gjort fina resultat under vintern. Senast så galopperade hon men kom tillbaka bra efteråt och slutade fyra i ett lopp som vanns av Källsjöviking. Kan hon hålla sig till rätt gångart nu så kan det vara läge för en fullträff, 9 Backegubben försvann med en tidig galopp senast. Innan det misslyckande så gjorde han en start i januari efter lång frånvaro och då blev han fyra i ett lopp som vanns av Ängsborken. Felfri så besitter han gott kunnande så med lite klaff så kan han utmana om segern här.

Min Vinnare: 5 Höstbo Elis
Spets efter 500m: 1 Rebekka
Skrällen: 3 Skorpion
Ranking: A 5,1 B 12,2,9,3 C 11,8,7,6,13,10,4
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

V65-5
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 5 Hail Mary som vann fem av sex starter som treåring och visade mycket hög klass. Den enda gången han inte vann var i kvalet till Kriteriet när han slutade oplacerad. Nu handlar det om årsdebut men jag tror att ingen svarar när Robert Bergh sänder framåt och från spets här så blir han svårstoppad även om det säkert inte är någon toppform nu. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan göra lite jobb på egen hand så oavsett så tror jag han har god chans till seger här.

Vid gardering kan 4 Livi Majesty som var bra som tvåa i ett lopp som vanns av Van Gogh Z.S. senast vara tänkbar. Kan Daniel Wäjersten servera honom ett bra lopp här så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud, 10 Major Vici flög till ledningen men galopperade i den positionen men ställde sig och kom tillbaka men sedan blev det ytterligare en galopp och så var den dagen förstörd senast. Bakspår nu är ingen fördel men om han kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten fast jag tror inte han vinner loppet.

Min Vinnare: 5 Hail Mary
Spets efter 500m: 5 Hail Mary
Skrällen: 10 Major Vici
Ranking: A 5 B 4,10,6,11,9,8 C 2,1,13,7,3,12
Travbonus: 100% upp till 2000 kr hos Unibet

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Digital Dominance gjorde årsdebut i lördags på V75. Han tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv men kunde sedan inte stå emot Betting Ace som kom loss från vinnarhålet så han fick nöja sig med andraplatsen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så kan Robert Bergh servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Lovely Star fick ett lopp i rygg på ledaren och in i slutsvängen så kom luckan och då plockade hon ner den ledande Ajlexes Leif på ett bra vis till seger näst senast. Hon är kvick iväg så med spetsläge över den korta distansen så tror jag att Emilia Leo har taktiken klar att försöka vinna det här loppet från ledningen och slipper hon att utstå alltför hård press så kan det räcka hela vägen till seger.

5 Mogge Hall vann ett billigt lopp näst senast när han landade utvändigt om ledaren in i slutsvängen och från den positionen så avgjorde han sedan på ett bra vis. Kan Mats E Djuse få till en bra styrning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet här, 3 Fluke tog två segrar kring årsskiftet men efter det har hon inte riktigt fått till det. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara med och utmana om en fin placering igen. Barfota runt om nu är intressant.

Min Vinnare: 7 Digital Dominance
Spets efter 500m: 2 Lovely Star
Skrällen: 5 Mogge Hall
Ranking: A 7 B 2,5,3,4,1 C 6,10,12,11,9,8
Spela på loppet hos Casumo, 888sport, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Fler inlägg: