Jag har 2 rekar till Chiefs-Broncos som jag känner att båda måste provas, fast jag har lite svårt för hur jag ska motivera båda spelen haha...

1) Javonte Williams över 70,5 rushing yards @1,86 ( bet365 ). 10/10

Javonte Williams har haft delat ansvar för springspelet tillsammans med Melvin Gordon i Broncos i år, i princip en 50/50-fördelning. Ändå hamnar han ofta på runt 50-60 yards.

Enda matchen han haft mer än 15 springförsök (vecka 9 mot Cowboys, då hade han 17 springförsök) sprang han för hela 111 yards. Nu när Gordon missar matchen, och Broncos QB Teddy Bridgewater har problem med en knäskada, så kommer Williams få hantera alla springspel och bör kunna få uppemot 20 springförsök, och då är den här linan för liten för att inte prova.

Vad är risken? Jo, risken är såklart att Chiefs kommer ut och totaldominerar och kör över Broncos som då tvingas överge springspelet. Men jag tror att en del av Broncos taktik i den här matchen är att springa med bollen för att få klockan att gå och hålla Mahomes och kompani vid sidan av banan.

2) Chiefs över 27,5 poäng @1,93 ( Unibet ) 10/10

Chiefs har generellt börjat se bättre ut den senare delen av säsongen, kommer till den här matchen med 4 raka segrar där framförallt försvaret steppat upp efter att ha varit rent ut sagt dåliga första halvan av säsongen. Offensivt har det dock varit upp och ner, man har blandat insatser som mot Raiders då man vann med 41-14 med insatser som mot Packers då man vann med 13-7 eller mot Cowboys då man vann 19-9.

Nu kommer man från en bye week då man fått vila upp sig lite, och det har också gett head coach Andy Reid (en av de bästa som finns) mer tid att slipa på det taktiska i anfallsväg. Jag tror dessutom att vi kommer få se minst en interception av Teddy Bridgewater som kommer ge Chiefs antingen en pick six eller möjligheten att snabbt ordna poäng.

Det ska sägas att den här reken är mer av en känsla en supert analyserad. Broncos har bara släppt till över 27 poäng 2 gånger den här säsongen, så det kan gå åt helvete. Men jag tror på den.

Rygga på egen risk!

This is the stats tab
This is the post tip