Alright, Eagles och WFT möttes så sent som vecka 15. Då vann Eagles med 27-17 trots att man var i underläge 0-10 i första kvarten.

Sedan dess har lagen spelat varsin match. Eagles tog hand om Giants där man vann enkelt, 34-10, medan WFT (som var hårt drabbat av skador och COVID) skämde ut sig mot Cowboys och förlorade med 56-14(!).

Nu ska lagen mötas igen, och medan WFT är så gott som eliminerade från slutspel så har Eagles allt i egna händer, vinner de sina 2 sista matcher så tar de plats i slutspelet.

WFT får tillbaka några spelare från COVID-listan sedan senast, men de har fortfarande flera viktiga spelare på skadelistan, och har nu med 3 raka förluster tappat allt att spela för.

Varken offensiven eller defensiven är där den behöver vara, och jag har väldigt svårt att se dom göra något större väsen av sig mot Eagles.

Eagles är ju som jag tidigare under säsongen ett lag jag har väldigt svårt att analysera, men man har faktiskt spelat upp sig under den senare delen av säsongen. Man har nu 3 raka segrar, och 5 segrar på de 6 senaste matcherna.

Minsta segermarginalen på de 5 segrarna är 10 poäng (av lagets 8 segrar är det bara 1 match man vunnit med färre än 10 poäng).

Jag ser Eagles som både det bättre laget och med den klart högre motivationsfaktorn, och är förvånad att linan inte ligger på nånstans runt 6-7 poäng (som jag också tror man skulle täcka).

Jag tror Eagles vinner med någonstans i storleksordningen 2 TD:s, typ 30-14?

Rek: Eagles -3,5 @1,96 ( Unibet ) 10/10

This is the stats tab
This is the post tip