Klassisk bandytid 13:15 är det som gäller, varför inte den finns med som alternativ har jag ingen aning om, men en fråga för teknikern att ta hand om omedelbart.
Hur som helst är det noterat nu. Fel tid.

Min första tanke när jag såg att det blev Västerås v Villa i kvarten var: Grattis alla ni som tänker vara på plats för att se detta. För det brukar bli en hel del mål när dessa klubbar ställs emot varandra.
Jag väljer att pusha för de sex senaste, helt enkelt.

Villa v Vsk 13-4
Vsk v Villa 4-4
Villa v Vsk 9-8
Vsk v Villa 9-4
Villa v Vsk 5-5
Vsk v Villa 9-7

Det roliga, eller det tråkiga, man får se det lite hur man vill. Men det var att jag själv rekade överspelet i 4-4 matchen, då över 9,5 mål. Precis som nu.
Fick ett snabbt mess av Patrik Gustafsson strax efter slutsignal där han förklarade att det var mer än sinnessjukt att den matchen bara innehåll åtta mål.
Det fanns även ett stycke plankvakt på plats som skrev dessa rader i ett sms minuten efter slutsignal: "Overkligt att dom inte löser linan hur enkelt som helst".
Alltså fem av sex matcher som löst linan över 9,5 mål. Den sjätte matchen borde med andra ord också ha gjort det.

Vsk har på slutet också haft ett försvarsspel som inte direkt gått till några historieböcker. Och tittar vi på Villa Lidköping så vet vi ju alla var deras kvalité sitter. Och det är inte heller i några bakre regioner.

Dessutom. När det handlar om slutspel och något av lagen gått ifrån när det återstår 10-15 minuter, det är ju inte alls ovanligt att vi får se att det tummas i det defensiva och siffrorna rinner iväg lite mer än vad som egentligen är nödvändigt. Målskillnaden är som bekant helt oväsentlig då.

Ser inte riktigt varför det helt plötsligt nu ska bli målsnålt när det alltid vart frejdiga matcher när Vsk och Villa bataljat mot varandra.

Ett plus är också att Vsk:s finländske skyttekung, Pekka Rintala, som klev av senast, verkar vara fit for fight och ska spela. Ökar Västerås chanser markant till måljubel.