Glöm uppesittarkvällen med Bingolotto – den 23:e december är det Boxnings-Otto som gäller när Otto Wallin tar sig an Anthony Joshua i Saudiarabien i den största matchen en svensk tungviktare har gått sedan Ingo Johanssons tid.

Den här matchen har svenska boxningsfans gått och längtat på väldigt länge och då det verkar som spelmarknaden underskattar Otto Wallin är det ett perfekt läge att få lite klirr i kassan innan julen drar igång. Efter några förluster är Joshua sårbar och Wallin har aldrig känt sig i bättre form.

Vinst för svensken ger hela 4,2 gånger pengarna hos Bethard och det blir därmed mitt spel på den här matchen.

Wallin och Wilder vinner

Om oddssättarna underskattar Otto Wallin så är de nog prick på vad det gäller den andra stora matchen på huvudkortet där Deontay Wilder är storfavorit. Wilder håller på att bygga upp sitt namn igen efter sina två förluster mot Tyson Fury och även om Joseph Parker är en mycket kompetent boxare så lär amerikanen vara för stark för honom.

Wilders kraft gör att matchen kommer förmodligen att avgöras tidigt vilket ger oss ett speltips på att matchen kommer att hålla på mindre än 6,5 ronder till odds av 2,0 hos Bethard .

En dubbel på dessa två matcher ger således 8,40 gånger pengarna hos Bethard .Streama matchen hos DAZN!
This is the stats tab
This is the post tip