När Francis Ngannou kliver in i ringen mot Tyson Fury i Saudiarabien nu på lördag är chansen att han vinner matchen nästan obefintliga men det spelar ingen roll – bara att han får gå den här matchen betyder att han vinner ändå.

Glöm det att Fury inte ens verkar ta fajten på allvar (han har ju redan bokat upp sig på ett möte med Oleksandr Usyk i december) – den 37-årige Ngannou har kämpat för något större än bara en boxningsmatch.

Som alltid gäller det att brasklappa när man tippar en boxningsmatch – visst kan vilken fajter som helst få in ett slag som kan knocka motståndaren, men i slutändan är det allt som oftast den som är den bättre och mer erfarne som står som segraren, och så blir det även här.

Kan nästan bara sluta på ett sätt

Ngannous enda chans verkar vara att han får in det där en-i-miljonen-slaget men Tyson Fury är obesegrade på 34 proffsmatcher (33 vinster, en oavgjort), och ett sådant CV kan man inte skaffa utan att kunna boxas en hel del.

Fury har dessutom ett boxningsregister som är väldigt brett och med tanke på hur mycket matchen mot Uysk förmodligen är värd för honom så tar han inga risker här.

SPELTIPS

Att spela på Fury som enkel vinnare ger odds av cirka 1,08 i skrivande stund vilket inte är särskilt mycket. Bättre valuta för pengarna hittar man genom att spela på Fury-vinst via domslut, vilket ger 6,5 i odds på bet365
This is the stats tab
This is the post tip