Tar Bayern München att leda med minst två mål i halvtid mot AEK Athen. -1,5 i halvtid alltså. Finns hos Ohmbet, betfinal eller Bethard .

Har varit en svag höst för Bayern under Kovac. Spelmässigt tufft och resultatmässigt sämre än vanligt. Är ändå med i toppen i Bundesliga och ligger även bra till även i CL-gruppen. Så det är inte kris alá Real Madrid.

Tabelläget inför den här matchen:

1 Ajax 3 2 1 0 5-1 7
2 B Munchen 3 2 1 0 5-1 7
3 Benfica 3 1 0 2 3-5 3
4 AEK 3 0 0 3 2-8 0

Seger här gör att avancemanget i stort sett är klart, vilket öppnar upp för rotation i de senare omgångarna. Tror därför på tysk ursinnig urladdning här. Har Dortmund i ligan på lördag och lär vilja avgöra det här tidigt för att kunna tanka lite energi i andra halvlek. Körde över grekerna fullständigt på bortaplan för ett par veckor sedan. Fick då vänta på utdelningen till andra halvlek, men var rätt överlägsna. Även Ajax körde över Athen i första omgången i den här gruppen.

AEK krånglade sig till gruppspelet via knappa kvalsegrar mot Celtic och Vidi. Ska inte säga att jag följer grekiska ligan slaviskt, men där "sladdar" AEK en del i alla fall. Bara femma och sex poäng upp till serieledningen. Av det jag sett i CL har försvarsspelet varit väldigt oorganiserat. Räknar med att de kommer till den här matchen med en defensiv inställning, men jag tvivlar på att kunnandet räcker.

Bayern saknar Robben, Coman och troligen även James. En tänkbar startelva känns ändå stark:

Neuer; Kimmich, Süle, Boateng, Alaba; Javi Martínez, Müller, Sanches; Gnabry, Lewandowski, Ribéry

Tänkbar elva AEK Athen:
Barkas; Bakakis, Chygrynskiy, Lampropoulos, Hult; Simões, Galanopoulos; Galo, Mantalos, Boye; Klonaridis

AEK har det dessutom struligt när man saknar avstängda duon Lopes (5/0) och Livaja (8/3) igen. Dessutom stör skador offensive Anastasios Bakasetas (7/3) och mittbacken
Marios Oikonomou (4/0)


Säsongsstarten har varit allt annat än optimal för Bayern och det har knorrats om Kovac här och där. Kapaciteten i laget är dock som bekant skyhög och här ställs de mot ett av CL-gruppspelets svagaste lag. Skiljer minst en klass, vilket Bayern visade tydligt på bortaplan för ett par veckor sedan. Går all in från start och avgör det här redan första 45?

This is the stats tab
This is the post tip