bet365 livestreamar matchen.

På NRG Stadium i Houston, i Texas, har vi ett gigant möte i vänskapscupen International Champions Cup mellan Bayern München och Real Madrid. Marknaden öppnade med Real Madrid som en pytteliten favorit men oddset har sedan Bayern Münchens förlust mot Arsenal bara gått ner på Real Madrid. Då det är två offensivt starka lag räknar marknaden med en målrik tillställning. Det gör jag också och mest av allt litar jag på att Real Madrids offensiv visar sig här från den bästa sidan.

Att Bayern München släppte in två mål mot Arsenal och förlorade den första matchen med 1 - 2 var ändå lite överraskande. Dock så bytte Bayern München ut hela startelvan i pausvilan och såg inte riktigt ut att ta denna turnering på största allvar. I och med att hela laget byts ut efter den första halvleken så blir det svårt också att spela ihop laget - något som märktes ordentligt i defensiven, som inte höll någon vidare klass. Detta är något som kommer att utnyttjas så klart av sylvassa Real Madrid.

Precis som de andra två spanska ligakonkurrenterna Barcelona och Atletico Madrid har Real Madrid också drabbats av "växtvärk" under transferfönstret - laget har för många spelare och måste sälja av några spelare. Alla de spelarna som kommer till matchen mot Bayern München kommer inte att vara med i truppen till nästa säsong. Så här se inköpskorgen ut just nu.

Tillbaka från lån: James (Bayern), Andriy Lunin (Leganes) och Borja Mayoral (Levante).

Köpta: Eden Hazard (Chelsea), Luka Jovic (Eintracht), Ferland Mendy (Lyon), Rodrygo (Santos) och Eder Militao (Porto).

Sålda: Oscar Rodriguez (Leganes), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Mateo Kovacic (Chelsea), Raul de Tomas (Benfica), Sergio Reguilon (Sevilla), Martin Odegaard (Real Sociedad), Theo Hernandez (AC Milan), Alex Martin (Leganes), Luca Zidane (Racing Santander) och Aleix Febas (Real Mallorca).

Sedan förhandlas det om ett antal spelare ytterligare, som kan komma att köpas in. Även om listan på sålda spelare är mycket längre så är det en massa spelare som inte var med i truppen förra säsongen, utan bara spelare som Real Madrid har ägt.

Då detta är Real Madrids första match är jag övertygad om att dels så vill nyförvärven (speciellt Jovic) visa direkt varför de ska ha en plats i startelvan och dels andra spelare, som är på väg bort, visa varför de ska få vara kvar. Så Real Madrid ser på denna turnering mer seriöst än vad många andra lag behöver göra. Detta resulterar i en bättre skärpa från samtliga spelare i truppen och då är chansen stor att vi får se ett bra resultat av det - i form av gjorda mål.

Eftersom Bayern München inte direkt har visat något strålande försvarsspel senast och Real Madrid har en för stor trupp, i skrivandets stund, med spelare som måste höja sig för att få stanna kvar och nya spelare som vill visa upp sig direkt, så är chanserna goda att Real Madrid gör en del mål i denna match. Enligt mig ska det inte vara några större problem för dem att göra minst två mål, med den truppen. Marknaden erbjuder 1,83 i odds på över 1,5 Real Madrid mål och det är taget.

Själva oddset finnes hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip