Djurgården tar emot Degerfors på söndagen.
Mitt speltips: Djurgården vinner + under 4,5 mål i matchen. Expekt . Går att lägga som en betbuilder, lägg till Djurgården att vinna och under 4,5 mål i matchen.

Gillar den här kombinationen den här gången då jag tycker det täcker väldigt många slutresultat jag tycker känns troliga:
- Djurgården vinna med hållen nolla upp till fyra gjorda mål.
- Även 2-1 eller 3-1.

Djurgården har som bekant sålt Oliver Berg. Joel Asoro är på väg bort och spelade inte mot Malmö förra helgen. Fallenius och Bergvall har dragits med skador. En offensiv som innehöll ett överflöd av namn består nu av:
Radetinac, Wikheim (kall den här säsongen), sommarnyförvärven Musa + Va (bägge behöver tid) och Milleskog (talangfull men kommer från Superettan). Har även tappat Elias Andersson, som låg bakom mycket från sin offensiva vänsterbacksposition. Så det är en på pappret försvagad offensiv och då ska vi komma ihåg att Djurgården haft målskyttsproblem hela säsongen (27 gjorda är klart minst av topp fem-lagen).

Mer defensivt Degerfors?

Degerfors ligger som bekant illa till i tabellen. Jagas av ett par större klubbar och det kommer bli tajt in på mållinjen för deras del runt strecken. Tidigare säsonger tycker jag de anpassat sitt spel under hösten för att lösa kontraktet. Sjukt svängiga vårsäsonger med många insläppta har följts av en tajtare höst. Där är vi nu igen tycker jag.

Dras visserligen med ett par avstängningar (Granath + Sebastian Ohlsson), men bör spela sin lite mer defensiva fembackslinje och hoppas på det bästa. Haft problem på bortaplan hela säsongen och jag tror de får svårt att göra mer än max ett mål här.

Jag tror Djurgården har bra chans att vinna här. Vågar dock inte gå in på ett minushcp-spel med tanke på att deras offensiv är ltie sargad. Därför tycker jag den här varianten (Djurgården + u4,5 mål) känns bättre på förhand. Nio av tolv Degerforsförluster har innehållit fyra eller färre mål. Tio av tio Djurgårdssegrar har haft under fyra mål den här säsongen.

Speltips: Djurgården vinner + under 4,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip