Häcken tar mot Norrköping på söndagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget Häcken. Spelet innebär pengarna tillbaka om de vinner med uddamålet. Förlust om Norrköping tar poäng, full vinst vid seger med två eller fler mål. Under asian-fliken.

Hemmalaget Häcken har nog varit laget med högst toppar den här säsongen. Men sommarens försäljningar i kombination med Europadubbleringen har gjort att laget tappat lite för många poäng i Allsvenskan. Guldet ska extremt mycket till, men än så länge har de en liten chans. Om inte annat är det bra om laget säkrar tredjeplatsen. Så visst har de saker att spela för.

Tror uppehållet kom väldigt lägligt för Häcken. Med kvalspel till Europa + gruppspelsmatcher har de spelat torsdag & söndag typ hela sommaren. Då de även tappat tre-fyra av allsvenskans bästa spelare har det varit svårt att hålla uppe nivån då de knappt tränat. Nu har de kunnat vila en del äldre spelare som matchats hårt och en sån som Simon Gustafson bör ha gnuggat hårt för att hitta form efter sin skadefyllda säsong. Nyförvärven har fått gnugga i träning. Spelar Europa League först på torsdag, så här lär det bli bästa möjliga lag och fullt fokus.

Norrköping i igenmansland

Peking ligger på en rätt intetsägande sjundeplats. Inget med bottenstriden att göra, blir inte Europa. Säger inte att de kommer vaska återstående delen av Allsvenskan, men den där hundraprocentiga taggningen finns nog inte riktigt där. Resultaten mellan förra landslagsuppehållet och det vi nyss haft har varit rätt så svaga.

Sen har jag inte varit imponerad över Norrköping sett över hela säsongen. Nyman har varit något sämre än jag trodde och rätt jämngrått i övrigt. En del skadeproblem senaste tiden också.

Häcken var klart bättre än Norrköping spelmässigt i somras. Slutade dock 2-2 efter att Häcken försvarat sig bedrövligt ett par tillfällen. Tror de kommer vara snäppet starkare än Norrköping här. Har 12-0-1 på hemmaplan den här säsongen. Tio segrar med mer än ett mål. Asian -1 här känns klart bra.

Speltips: Asian -1 på hemmalaget BK Häcken.
This is the stats tab
This is the post tip