Häcken tar emot Värnamo på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.

Att Häcken gör mål här ska det vara toppchans på. I fjol gjorde de mål i 29/30 matcher och de har inlett årets säsong strålande offensivt. Detta trots skador på en del nyckelspelare. Insatsen borta mot Sirius senast tycker jag var brutalt bra. Total kontroll och målen var bara en tidsfråga innan de skulle komma.

Om Häcken kan kritiseras för något så är det defensiven. Trots att de var mycket bättre än Sirius släppte de ändå in ett mål till slut. Var ju så även i fjol då det dröjde halva säsongen innan de höll en nolla. Får se om Hammar orkar tillbaka efter att ha missat Siriusmatchen pga skada.

Spelskickligt Värnamo kommer få sina chanser

Värnamo har fått en okej inledning på säsongen. Sex inspelade poäng gör att det är luft i lungorna och de behöver inte känna någon tidig "nu måste vi fan börja bunkra poäng, låt oss parkera bussen"-panik. Slog rättvist AIK i Borås (!) i måndags. Inte lika vassa offensivt som ifjol då Antonsson saknas. Men det är helt klart ett offensivt balanserat spelskickligt lag som vill skapa chanser av egen kraft. Skapade en del mot AIK och även mot Peking i matchen innan och borde kunna göra det även här. Jag tycker det finns mer att hämta av spelare som Engvall och Zeljkovic offensivt. Att Oscar Johansson är en klasspelare såg vi redan i fjol.


1.93 på att båda lagen gör mål känns väldigt högt. Häcken är som sagt lite slaskiga bakåt och Värnamo inte alls ofarliga.

Speltips: Båda lagen gör mål
This is the stats tab
This is the post tip