Halmstad tar emot AIK i den allsvenska premiären.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Expekt eller Unibet .

Halmstad är tillbaka i Allsvenskan igen efter en säsong i Superettan. För två säsonger sedan var de uppe i Allsvenskan senast och då var de ett av de bästa lagen rent defensivt. Släppte in väldigt få mål, men gjorde också väldigt få. Hade under 2,5 mål i 25/30 matcher den gången. Tränaren är den samma och stommen utgörs av samma gubbar. Bra målvakt, rutinerat och stabilt mittbackspar.

Har sin fyrbackslinje och sålänge de har Magnus Haglund vid sidlinjen räknar jag med ett försiktigt HBK som känner sig in i matchen.

Matchen spelas på Örjans Valls gräs. Nu har jag ingen koll på hur underlaget är, men jag skulle gissa på att det inte är klockrent i början av april med tanke på hur vintern varit.

Guidetti redo?

I förra veckans genrep haltade John Guidetti av planen. När detta skrivs har jag inte hört något om han är redo i premiären eller ej. Skulle han vara out är det såklart ett plus för underspelet, även om jag såklart hoppas han kommer till spel för hans skull.

Brännströms AIK har jag annars varit rätt så imponerad av under försäsongen. Tror det kan bli bra med Fischer, JG och de andra. Är inte samma defensiva shapelag som de var under Norling, men fortsatt ett lag som borde vara ett av de defensivt duktigaste.

Sen att det är en premiär med allt vad det innebär gör att jag tycker underspelet känns bra här.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip