Hammarby tar emot Degerfors på måndagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på Bajen. Spelet sitter om de vinner med två eller fler mål. Förlust vid alla andra resultat.

Av Bajens elva segrar har åtta varit med två eller fler mål. De är lite av ett allt eller inget-lag i den bemärkelsen. Lite i skymundan av andra lag har Bajen en riktigt bra period bakom sig. Vunnit fem av de senaste sex matcherna där enda plumpen är Värnamo hemma, en match de vinner nio gånger av tio sett till hur det såg ut. Blev imponerad av Hammarbys insats mot formstarka Blåvit i måndags. I en tuff gräsmatch stod Hammarby upp bra och vann till slut i en tät match. Ger nog en bra skjuts in i fortsättningen att de klarar av att vinna en sån match. Nu fått en veckas träning till, vilket är nyttigt för deras del då de har ett antal nya spelare som tillkommit under sommaren. Positivt även att situationen med Jeahze nu verkar lugnat ner sig. Buades ut i förra hemmamatchen när han byttes in. Kunde dock starta mot Blåvitt och jag tror situationen lugnat ner sig nu.

Innan Blåvittmatchen var det Sundsvall som besökte Tele2 och det var en ruggig slakt spelmässigt. 3-0 var siffror i underkant - det hade lika gärna kunnat bli det dubbla. En sån som Berisha verkar komma igång mer och mer och ser ut som en stark centertank. Hans målhunger lär vara enormt här då det "bara" blivit ett hittills.

Degerfors kommer från några helt okej prestationer. Slog Kalmar, pressade Peking borta och fick med sig en pinne mot Varberg. Tycker de höjt sig lite efter att ha fått in lite förstärkningar under sommaren, men här får de svårt att räcka till tror jag. Ser framför mig ett rätt dominant hemmalag och blir inte förvånad om vi landar på 3-0 eller liknande.

This is the stats tab
This is the post tip