Hammarby avslutar cupspelet mot Sundsvall.
Mitt speltips: Bajen vinner & u4,5 mål i matchen. Kan tas som bet builder på något Kambibolag såsom Unibet, Expekt eller LeoVegas.

4-1 mot Brage efter fyra mål från 85:e och framåt.
3-0 mot Norrby.

Bra Bajenmatcher i Cupen hittils och fina besked från flera av de yngre spelarna. Avancemanget så gott som säkrat, men en seger här gör att de blir en av de bästa ettorna. Så visst, det finns incitament att bygga målskillnad, men jag tror ändå inte Bajen gör fler än fyra mål här. De har varit väldigt effektiva hittills i cupen med sju mål på två matcher. 15 avslut på mål över de två matcherna, 3.64 i xG. Så sju mål är bra utdelning.

Tycker att det Bajen har i truppen här och nu över tid inte borde vara allsvensk toppklass offensivt. Så jag tror inte de gör fyra-fem utan vidare hursomhelst.

Defensiven i de här två matcherna har varit bra bortsett en slarvig dubbelchans för Brage 90+3 vilket ledde till deras tröstmål. Överlag har Hammarby släppt till väldigt lite. Ställs mot ett Sundsvall som sett sorgliga ut hittills.
1-1 mot Norrby
0-2 (rättvist) mot Brage.

Ser väldigt skralt ut truppmässigt efter det allsvenska uttåget och de verkar ta ett omtag. Har inget att spela för här, så det är en ren träningsmatch för hedern. Lär inte riskera något alls om någon spelare eventuellt har en mindre känning. Men tror de får väldigt svårt här.

1/2/3/4-0. 2/3-1. Jag tycker det här specialspelet täcker in väldigt många tänkbara slutresultat.


This is the stats tab
This is the post tip