Värnamo gästar IFK Norrköping i Kim Hellberg-derbyt.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Gillar matchupen här för ett överspel. Övertygad om att det här är en match Norrköping ser som en de bara ska vinna. Kommer från en mycket bra insats mot ett förvisso uselt och paralyserat AIK. Sigurdsson, Lind och Nyman såg bra ut offensivt och även Khazeni gjorde ett bra inhopp. 3-0-seger där det var närmare 5-0 än ett reduceringsmål för AIK. Räknar med att de bara vill ta med sig den prestationen in i den här matchen. Är ändå ett offensivt balanserat lag. Samtidigt litar jag inte på att backlinje + målvakt ska hålla särskilt många nollor över hela säsongen. Såg väldigt stökigt ut mot Sirius i premiären.

Ställs mot ett Värnamo som har en i mitt tycke spännande offensiv där de mycket väl kan peta in en boll på Peking. Är faktiskt lite besviken på Hellbergs gäng hittills. Passiva i första halvlek mot Blåvitt, bättre i andra och 1-0-segern hyfsat rättvis. Följde upp det med 1-0-förlust mot Mjällby på "hemmaplan" i Borås. Skapade inte alls mycket där trots att de hade mest boll.

Båda lagen nätar?

Över tid tycker jag Värnamos offensiv ska vara bra - trots att Antonsson lämnat. Räknar med att de får en matchbild som kommer passa laget lite bättre än den mot Mjällby - där de fick stångas mot ett tajt försvar långa stunder.

Kan se bägge lagen näta här och jag tror inte vi stannar på 1-1. Bägge matcherna ifjol gick under trots långt över 3.0 i xG i bägge mötena. Dags för Värnamo att steppa upp offensivt och då bör de kunna näta här.

Ser framför mig en öppen och händelserik match. 2-2, 2-1 eller 1-2?
This is the stats tab
This is the post tip