0-0 i det första mötet som dominerades av Röda Stjärnan.

Första mötet
Südova - Röda Stjärnan 0-0

Senaste elvor:

Röda Stjärnan (4-2-3-1) Borjan - Gobeljic, Babic, Milunovic, Rodic - Jovancic, Jovicic - Ben Nabouhane, Marin, Ivanic - Boakye

Südova (5-3-2) Kardum - Svrljuga, Kerla, Jankauskas, Zivanovic, Slavickas - Matulevicius, Cadjenovic, Verbickas - Topcagic, Tadic

LITAUENS HÖGSTALIGA
1. Suduva 17 14 0 3 37:10 42
2. Zalgiris 17 13 1 3 38:15 40

Det var fördel Röda Stjärnan i det första mötet. Men matchen slutade 0-0. Litauerna Südova har en klar fördel att deras liga är i full gång och matchtempot är således ett annat än det som Röda Stjärnan har. Men nu väntar ett riktigt tufft möte på bortaplan mot serberna. Det blir något annat än hemma i Litauen. Röda Stjärnan fick 0-0 mot Napoli, slog Liverpool (2-0) men föll mot PSG så sent som i höstas när de var med i Champions Leagues gruppspel.

0-0 är som alla vet ett lurigt utgångsläge. Röda Stjärnan riskerar mycket om Südova gör första målet. Därför tror jag inte att man vågar dunka på i offensiven som de hade velat. Och skulle man leda med 1-0 gäller det att vara smart för att kunna kontra in 2-0. 1-1 och rejäl uppförsbacke igen.

Det räcker både med 1-0 och 2-0 för Röda Stjärnan och skulle Südova mot förmodan ta ledningen så blir det en ännu värre bussparkering än från början på matchen. Underspel!

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt 3 mål i matchen) till 1.83 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip