Den här matchen borde verkligen sluta under 2,5 mål. AIK kommer åtminstone vara mycket nöjda med 0-0, 1-1 och kanske även 1-0 i baken. Mest troliga är att man kommer försvara i en 4-5-1-formation med Guidetti ensam på topp och sedan försöka kontra in en kasse. Otieno avstängd för övrigt vilket får sättas på minuskonton, men å andra sidan har han inte varit särskilt bra senaste månaderna.

Vi kan utgå från att AIK kommer ligga i försvarsläge på bortaplan där prio blir att döda tid och få med sig ett bra resultat till Friends. Tror inte ens att man kommer gå särskilt offensivt även om man skulle ligga under med 1-0.

Slovacko vet man naturligtvis ingenting om. De har gjort fem mål på tre matcher i tjeckiska 1. Liga. Spelade 1-1 senast mot Fenerbahce i en match som dock var avgjord redan efter första matchen där turkarna hade 3-0 att gå på.

Känner man AIK rätt så vill de i alla fall ha en målsnål match. Kan till och med se en parkerad buss framför mig och så länge de bara kan hålla ut i 65-70 minuter så ska undern vara klar.

Rapporteras bli närmare 35 grader i Tjeckien på torsdag, och det är två lag som har matchats hårt senaste veckorna. Borde generera ett lågt tempo vilket i så fall gynnar underspelet.

This is the stats tab
This is the post tip