Hammarby reser upp till Sundsvall på lördagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på Bajen. Lucky Sports .

Helt okej premiär för Hammarbys del. 2-1-segern mot Helsingborg var klarare än siffrorna antyder, reduceringen kom precis i slutskedet. Släppte till väldigt få målchanser och hade bra koll på Helsingborg. Känslan är att det finns mer att ta av då exempelvis Sadiku inledde på bänken. Dessutom fått in Bubacarr Trawally i veckan, får se om han hinner bli spelklar. Spetsar såklart konkurrensen i en trupp som redan är bra.

Sundsvall inledde årets allsvenska med att förlora med 2-1 mot Sirius. Tog ledningen genom Pontus Engblom men lyckades inte hålla ut. Rätt väntad matchbild med lite boll för Sundsvall som mest fick satsa på omställningar. Har haft en stökig försäsong med spelsystemsstrul + sena värvningar efter Hallenius skada. Senaste veckan har också kaoset runt Linnér stulit fokus. Jag är inne på att Sundsvall får det väldigt tufft den här säsongen, inget i premiären fick mig att ändra uppfattning. Gick upp från en rätt svag Superetta och känns väl i ärlighetens namn inte jättemycket bättre nu än i fjol.

Aldrig lätt att bara åka och hämta tre poäng på bortaplan i Allsvenskan. Men jag är väldigt imponerad av Cifuentes Bajen hittills. Konstgräsmatch, vilket passar Bajen bra. Och de kommer ha väldigt mycket publikstöd då fansen arangerar tågresa upp till Sundsvall. Jag tror Sundsvall är för svaga för att göra match av det här. Hammarby har för många vapen - tror inte Sundsvall kommer klara att hålla rent i 90 minuter. När Bajen dessutom känns bättre bakåt än tidigare säsonger minskar risken att de klappar ihop och tappar onödiga poäng i en sån här typ av match.

Speltips: Rak seger gör Hammarby.

TV: Helgens bästa spel bjuder på en allsvensk dubbel!




This is the stats tab
This is the post tip