Returmöte i Champions League kvalet där vi har ett nästan helt öppet möte, enligt marknaden, mellan Saburtalo Tbilisi från Georgien och Sheriff Tiraspol från Moldavien. Bortalaget var enorma favoriter i det första mötet, till max 1,30 i odds, men stod för en bedrövlig insats och förlorade med 0 - 3. I returen har Saburtalo Tbilisi ett bra resultat att spela på och kommer att satsa på att inte bjuda på några misstag. Då matchen är tuff och kommer att vara stängd finns det en stor risk att den också blir målsnål.

Det erbjöds 10 gånger pengarna på en rak Saburtalo Tbilisi seger och 100 gånger pengarna på en 3 - 0 seger, så ni inser vilken skräll det blev i första omgången. Därmed har hemmalaget Saburtalo Tbilisi ett drömläge och ta sig vidare i turneringen. I ligan har det inte varit lika framgångsrikt där Saburtalo Tbilisi har haft svårigheter att göra mål framåt. Bakåt dock har de lyckats försvara sig väl och parkerar i skrivandets stund på en andra plats. Jag är övertygad om att Saburtalo Tbilisi återigen kommer att göra det svårt för Sheriff Tiraspol att komma till lägen.

Strax under 6 000 åskådare på Sheriff Stadium fick se turneringens största skräll när Sheriff Tiraspol hade stora problem med att skapa något kreativt i matchen och komma till vassa avslut. Det blev bara halvdana chanser och en hel del chansningar i anfallsspelet, samtidigt som försvaret var en hönsgård. Att Sheriff Tiraspol släppte in tre mål är något extremt ovanligt och inget som bör upprepas på ett bra tag. I ligan har Sheriff Tiraspol släppts in endast ett mål på de åtta senaste matcher.

Så att Saburtalo Tbilisi ska upprepa bedriften att spotta in mål på Sheriff Tiraspol är inte trovärdigt alls. Inte heller behöver Saburtalo Tbilisi det, med tanke på att de har en massa mål att spela på, så det blir försvar i första hand. Att Sheriff Tiraspol, som var så uddlösa hemma, ska i sin tur börja spotta in mål borta mot Saburtalo Tbilisi finner jag inte heller något stor sannolikhet i. När marknaden erbjuder dubbla pengar på att matchen slutar med högst två mål finner jag ett värde i det.

Därmed lägger jag ett spel på under 2,5 mål i matchen till 2,02 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Saburtalo Tbilisi:
Omar Migineishvili, Giorgi Rekhviashvili, Luka Lakvekheliani, Gagi Margvelashvili, Nikoloz Mali, Tornike Gorgiashvili, Sandro Altunashvili, Vagner Goncalves Nogueira, Giorgi Diasamidze, Giorgi Kokhreidze & Ognjen Rolovic.

Bekräftad startelva Sheriff Tiraspol:
Zvonimir Mikulic, Matej Palcic, Mateo Muzek, Ousmane N'Diaye, Cristiano da Silva Leite, Artem Gordienko, Gheorghe Anton, Yuri Kendysh, Gabrijel Boban, Robert Tambe & Liridon Latifi.
---

This is the stats tab
This is the post tip