Hammarby gästar Varberg på söndagen.
Mitt speltips: Asian -1 på bortalaget Bajen. Spelet sitter om de vinner med två eller fler mål.
Push och pengarna åter på uddamålsseger för Hammarby. Förlust om Varberg tar poäng.

7-0 i röven för Varberg mot Sirius senast. Gör att de förlorat fem av de senaste sex matcherna. Tolv gånger den här säsongen har de förlorat med mer än ett mål. Att det blir Superettan nästa säsong är givet. Det verkar klubben ha insett eftersom de rensat truppen på den lilla kvalitén som fanns.

Visst får de tillbaka ett par spelare från avstängning. Visst kanske de är lite mer sugna på att anstränga sig när det är hemmamatch. Men de räcker inte till och försvarsspelet är för dåligt. Saknar kapten Lindner igen.

Lite tur för Bajen senaste omgången. Förlorade själva, men det gjorde inte så mycket då både Djurgården och IFK Norrköping förlorade. Med andra ord finns fortfarande en fjärdeplats att kriga för.

Bajen på gång

Insatsen mot Malmö var inte så pjåkig. Fram till 1-0 var Hammarby väl så bra som MFF. Bommade bland annat en fin målchans via Besara. Men prestationen helt okej. Varit bra från Twentematchen och framåt egentligen.

Nu är det visserligen gräsmatch som väntar - men Hammarby har gjort det bra mot lag som MJällby borta och även okej mot Kalmar FF. Konstgräs är väl favoritunderlaget, men gräs är ingen katastrof. Vunnit senaste två i Varberg med totalt 6-1, så de har hirstoriskt klarat av den här arenan.

Jag tror Hammarby bara är för bra. Kommer de bara upp i hygglig nivå ska de ha bra chans att vinna här. Pillar de in ett ledningsmål kan det rinna på också är min känsla. Har bra konkurrens i truppen och flera inhoppare som kan hoppa in och näta också.

Speltips: Asian -1 på Hammarby.
This is the stats tab
This is the post tip