Bajen gästar Värnamo på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Bajen har haft över 2,5 mål i 14/28 matcher. För Värnamo är siffran 13/28.

Men det här spelet baserar sig framför allt på att det är två lag som inte har så mycket att spela för. Sexan mot femman i tabellen. Finns liksom inget att försvara, bara att gå för segern och njuta av matchen. För Värnamos del är det en otroligt bra säsong och de verkar inte utcheckade alls. Snarare verkar alla i och runt laget tycka det är väldigt kul att spela. Det här blir Kim Hellbergs troligen sista match som deras tränare, så han lär vilja bjuda hemmapubliken på en bra avslutsshow.

Spelade ett överspel i Värnamos match mot Kalmar förra helgen. Matchen innehöll nästan 4 i xg. 30 avslut varav 19 på mål. Var extremt öppet och underhållande. Räknar med en liknande matchbild denna gång då jag tycker det är lite samma förutsättningar.

Bajen utan Marti?

Hammarby har som bekant gått skilda vägar med Cifuentes. Interrimtränare i två omgångar som återstår. Gissar att de inte kommer ändra allt för mycket i spelet jämfört med tidigare. Men lär fortsatt ge sina unga spelare chansen. Kommer ha med sig flera tusen supportrar ner till Småland, så det funkar inte att bara ställa ut skorna i en sån här match. Måste vara inspirerade, inte minst efter att de tappat in mål på tilläggstid i tre av de senaste fyra matcherna.

Tycker det såg helt okej ut mot Sirius senast, var ett stort steg framåt jämfört med den likbleka derbyinsatsen mot Djurgården omgången innan.

Tror det blir två lag som vill avsluta snyggt, gå för tre poäng. En poäng är inte bra för något av lagen så vid 1-1-läge i andra halvlek bör bägge gå för det. Värnamo har bra form på sina offensiva spelare och Bajen bör väl kunna skrapa ihop till ett eget mål också.

Gillar förutsättningarna för ett överspel här. Kan se bägge göra två mål.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip