Handboll
Rätt ute på handbollen på sistone, hoppas det håller i sig.

Semifinal

Hammarby-Kristianstad kl.19:00
Dags för fjärde matchen mellan dessa lag där Kristianstad har 2-1 i matcher. Det har varit hemmalaget som dominerar fullständigt i samtliga matcher och det har inte varit ngn direkt spänning.

Ikväll tror jag den trenden bryts, bör bli en tightare match men jag tror Kristianstad tar en bortaseger.

Några saker talar verkligen för Kristianstad och när hemmaplan egentligen är det enda som talar för Hammarby tror jag inte det räcker.

Espen Christensen i målet hos Kristianstad visade att hans högstanivå är betydligt högre än Hammarbys målvakter. Kristianstad har också en helt annan tyngd i spelet & när Hammarby inte har bredden Kristianstad har kommer de inte orka stå emot. Kändes på Hammarby senast att energin börjar ta slut. Kristianstad har 9-10 utespelare att gå runt på utan att kvalitén försämras och det har inte Hammarby.

Tycker också att toppspelarna i Kristianstad höjt sig nu i slutspelet, senast visade Helt Jepsen hur bra han är och den spetsen har inte Hammarby även om Davidsson mfl är helt ok.

Jag finns på läktaren ikväll, ska bli kul att se lite slutspelshandboll i Sthlm igen vilket vi inte varit bortskämda med.

Som tidigare i veckan kan man välja hur tuff lina man vill välja. Raka fungerar men jag gör upp ett steg och väljer likt med Sävehof även en högre lina om det blir pyspunka på Hammarby.

Kristianstad -1.5 mål @ 2.08(5/5U)
Kristianstad -4.5 mål @ 3.50(1/5U)


Trevlig fredag!

This is the stats tab
This is the post tip