Sista 15 min i första halvlek kändes Island så överlägsna Ungern. Sen gör Ungern en bra andra halvlek men Island såg plötsligt som det inte betydde något. Men nu tvingas man gå rent i slutrundan för semi vilket man inte kommer nå.

Frankrike & Danmark är alltså utanför topp-12, det var helt osannolikt på förhand men är nu ett faktum. Minns inte ens oddset på att de skulle åka i gruppspelet.

Gårdagen var den sämsta hittills men lagspelen ser bra ut överlag, bla:
-Slovenien vinna första gruppen
-Norge vinna första gruppen
-Island åka nu i mellanrundan
-Tyskland åka nu i mellanrundan
-Vitryssland åka nu i mellanrundan
-Kroatien till semi
-Kroatien vinna mellanrundan

Nu över till dagens 3 matcher!

Spanien-Tjeckien kl.16:00
Spanien har inte behövt förta sig i gruppspelet, när Tyskland inte är på topp så lunkade Spanien hem gruppsegern. Tjeckien ska inte kunna hota men det väntar 4 tuffa matcher på kort tid för samtliga lag så jag tror inte tempot kommer vara högt genom hela matcherna. Tror snarare på bra försvarsspel och att Spaniens försvar håller ner Tjeckien på låga mål.

Tjeckien under 23.5 mål @2.05(4/5 u) bet365


Kroatien-Österrike kl.18:15
Båda lagen har med sig 2 poäng. Tycker Österrike imponerade när man körde över Nordmakedonien även fast siffrorna snyggades till i slutet. Stort självförtroende och publiken i ryggen gör att jag tror man hänger med helt okej. Bilyk kommer fortsätta leverera.

Österrike +3.5 mål @1.90(3/5 u) bet365
Bilyk över 6.5 mål @1.85(5/5 u) Unibet


Vitryssland-Tyskland kl.20:30
Tyskland har varit riktigt bleka. Redan innan turneringen var jag inne på att det tar slut här i mellanrundan. Jag tycker man ser tröga ut i anfallsspelet och man saknar en spelfördelare som kan stå för uppbyggnaden & tempoväxlingarna. Tycker inte heller att målvaktsspelet imponerar, Wolf har haft bättre turneringar.

”Nya”, unga Vitryssland är intressanta. Har många bra spelare & hotar över hela banan. Karalek på mittsex är ett monster och han ger stora ytor till övriga då motståndarlagen måste lägga mycket jobb på honom.

Jag tror det här blir en jämn match, kanske dagens skräll.

Vitryssland +2.5 mål @2.10(5/5 u) Unibet
Vitryssland vinna @4.40(2/5 u) Unibet


Trevlig dag!

This is the stats tab
This is the post tip