Match mellan Edmonton och Dallas väntar natten mot måndag, och här har hemmalaget läge att säkra en finalplats. 

Efter 1-2 i matcher har Edmonton tagit två raka segrar, och man har nu skaffat sig matchboll i matchserien där man har läge att avgöra på hemmaplan. De två senaste insatserna har varit riktigt bra, och de har slutat 5-2 och 1-3. 

Man har inte fått många lägen i powerplay då Dallas varit disciplinerade, men i segern senast visade man hur giftiga man är då man gjorde två mål i spelformen på tre försök. Offensiven är urstark och man har McDavid, Draisaitl, Bouchard och Nugent-Hopkins som alla är topp 5 i slutspelets poängliga, och på hemmais tror jag man tar en ny seger och säkrar en finalplats. 

Dallas säsong tar slut här

Dallas är riktigt illa ute nu efter två raka förluster, och nu är det bara seger som gäller annars tar säsongen slut. De två senaste matcherna har Edmonton även varit det bättre laget, och man har haft svårt att stänga ner den skickliga offensiven. Dessutom är det även bortaplan som gäller här, och man möter ett lag som imponerat rejält på hemmais under säsongen. 

Spelare som Duchene och Pavelski är fortsatt poänglösa i matchserien samtidigt som stjärnan Robertson klivit av isen utan poäng i tre av fem matcher, så de viktiga spelarna har inte alls varit tillräckligt bra, och jag tror risken är stor att man åker på en ny förlust. Hakanpaa är dtd. 

Edmontons stjärnor har klivit fram betydligt mer än Dallas och då de förstnämnda även trivs ypperligt på hemmais tror jag man visar sig starkast, och jag går på hemmaseger i matchen.

Skinner (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Coolbet  

This is the stats tab
This is the post tip